Secrete pentru a avea mereu un corp de invidiat, ca al Madonnei

Duminica, 21 Aprilie 2013, ora 23:24
4315 citiri
Secrete pentru a avea mereu un corp de invidiat, ca al Madonnei
Foto: news.com.au

Multe femei se intreaba cum reuseste celebra cantareata Madonna sa aiba un corp de invidiat, chiar si la o varsta mai inaintata. Antrenoarea personala a vedetei ne dezvaluie cateva dintre secretele sale.

Nicole Winhoffer este cea care o ajuta pe Madonna sa se mentina intr-o forma fizica de invidiat si sa ramana cu mult in urma varstei ei, scrie news.com.au.

Acest lucru necesita cateva sacrificii, insa cel mai important este ca persoana respectiva sa fie disciplinata, sa aiba un program regulat, sa consume ceea ce trebuie, sa doarma si sa se ingrijeasca.

Ea spune ca Madonna sacrifica totul pentru a fi in forma fizica maxima si a arata bine deoarece vrea sa fie cea mai buna.

In plus, Nicole Winhoffer este cea care ajuta multe alte vedete sa isi pastreze sanatatea si aspectul corpului lor, in ciuda programului incarcat. Ea o ajuta pe Madonna din anul 2009, fiind aleasa personal de ea.

Specialista spune ca gandeste programul fizic al vedetei intr-un mod neconventional si recunoaste ca a avut parte si de momente in care nimic nu i-a iesit asa cum trebuia.

Rezultatul antrenamentelor facute cu Madonna (care are 54 de ani) este vizibil pe scena, multi fiind impresionati de aspectul fizic al reginei muzicii pop. Totusi, ea spune ca Madonna isi permite chiar sa mai guste din cand in cand si popcorn, vin rosu si chiar cartofi prajiti.

Pentru a putea sa faci in mod regulat exercitiile fizice necesare, antrenoarea spune ca trebuie sa ai un program bine pus la punct. Daca nu reusesti sa mergi la o sala de fitness, atunci poti face exercitiile acasa, privind un DVD.

Un alt pas important este sa faci o schimbare mica in fiecare zi. Schimbarea nu poate aduce un esec, iar astfel vei reusi sa obtii ceea ce iti doresti, mai spune ea.

Daca nu te antrenezi in mod constant (5-6 zile pe saptamana, o ora pe zi), atunci corpul tau va uita cum e sa fii intr-o forma fizica buna, iar totul va fi mult mai greu de remediat odata cu trecerea timpului.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#program fizic Manonna, #madonna sanatate frumusete, #corp fitness sport , #stiri Madonna