Moment incendiar intr-un show al Madonnei: A dezgolit pe scena sanul altei femei (Video)

Vineri, 18 Martie 2016, ora 10:37
7363 citiri
Moment incendiar intr-un show al Madonnei: A dezgolit pe scena sanul altei femei (Video)
Foto: Instagram/Madonna

Madonna nu se dezice de renumele sau, in cel mai recent concert al sau, sustinut joi seara in Brisbane, Australia, invitand pe scena o fana si dezgolindu-i un san. Ulterior, a iesit la iveala faptul ca tanara nu avea decat 17 ani.

Conform Daily Mail, tanara "victima" a Madonnei este model si nu considera ce s-a intamplat e un incident neplacut, chiar daca mii de oameni au vazut mai mult decat decolteul sau.

Gestul Madonnei, de a-i expune pe nepusa masa (aparent) sanul, a starnit vii reactii, multi afirmand ca tanara ar trebui sa se simta umilita. "Trebuie sa decid doar daca ma simt umilita sau nu", a declarat ea pentru Courier Mail. "De ce ar crede lumea ca sunt umilita de propriul meu san sau corp?", a mai spus ea. "Nu am crezut ca sanul meu e asa mare lucru. Pentru mine nu e", a mai afirmat ea.

Adolescenta sustine ca Madonna a remarcat-o in multime si ca a fost invitata pe scena de staff-ul vedetei. Dupa ce a ajuns pe scena si Madonna a complimentat-o intr-un mod atipic, asa cum ar face-o un barbat, artista i-a descheiat corsetul, expunandu-i un san. "La naiba", a spus Madonna, dand de inteles ca si ea se mira de reusita gestului sau. "Scuze, hartuire sexuala", a adaugat ea.

"Poti sa imi faci si mie acelasi lucru, daca vrei", i-a mai spus Madonna tinerei.

Cum au existat persoane care au sustinut ca fata ar trebui sa o dea pe Madonna in judecata, din moment ce in Australia legea spune ca e o infractiune sa atingi indecent pe cineva, fara a avea permisiunea, adolescenta s-a simtit obligata sa explice cum stau lucrurile. "Serios, acum, de ce as da-o pe Madonna in judecata pentru cel mai bun moment din viata mea? ".

"M-a numit model al casei Victoria's Secret tot timpul cat m-am aflat pe scena, ceea ce e foarte magulitor", a continuat tanara, care aspira la o cariera de actrita.

Pana in acest moment, nu a fost depusa la politie nicio plangere dupa concert.

Comportamentul Madonnei din ultima vreme este subiect la zi in tabloide. Intai a plans pe scena, ea aflandu-se in plina lupta cu fostul sot, Guy Ritchie, pentru custodia unuia dintre copii, Rocco (15 ani). Apoi, a fost acuzata ca a concertat in stare de ebrietate, ca a uitat versurile pieselor, ca a facut play-back, ca a incurcat coregrafia si ca a intarziat la concerte. In plus, artista injura si vorbeste mai "deocheat" decat fanii sai erau obisnuiti.

Madonna, acuzata ca a cantat beata, riposteaza: Asta se intampla cand oamenii iau informatiile din tabloide

"Iesirile" sale din ultima perioada sunt puse pe seama starii psihice fragile. Anul trecut, de Craciun, Rocco a mers la tatal sau si la actuala lui sotie, la Londra, pentru sarbatorile de iarna, insa a refuzat sa se mai intoarca la mama sa, in SUA.

In acest turneu, aflat la final, Madonna a sustinut peste 80 de concerte in peste 20 de tari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Replică tăioasă pentru Piedone. Nicușor Dan a ieșit la atac: "Asta e singura luptă care contează!"
Nicușor Dan este susținut la aceste alegeri de Dreapta Unită, formată din USR, FD și PMP. Edilul, care are de dus o luptă dificilă cu Cristian Popescu Piedone, a ieșit la atac, în cadrul...
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban, dezlănțuit: „Nu mi-e frică de voi, securiștilor!". Fostul premier a anunțat prima reformă a alianței FD+USR+PMP
Ludovic Orban face mare scandal din opoziție. Fostul premier, fost lider al PNL, se află într-un război continuu după ce Klaus Iohannis l-a trecut pe „linie moartă". Ludovic Orban este...
#Madonna dezbracat tanara scena, #fana Madonna san gol concert Brisbane, #indecenta concert Madonna Australia, #tanara sani goi concert Madonna , #turneu