Madonna va canta la Eurovision pentru 1 milion de dolari

Luni, 08 Aprilie 2019, ora 23:013758 citiri
Madonna va canta la Eurovision pentru 1 milion de dolari
Foto: captura video

Cantareata americana Madonna va canta la Eurovision Song Contest, in mai, la Tel Aviv, iar Haaretz.com scrie ca prezenta starului in capitala israeliana va costa aproximativ 1 milion de dolari.

European Broadcasting Union a confirmat prezenta cantaretei la evenimentul din Tel Aviv.

Madonna va canta, cel mai probabil, doua piese, intre care o compozitie noua. Publicatia israeliana mai noteaza ca producatorii concursului muzical au avut discutii indelungate cu ea pe seama noii piese, deoarece aceasta ar contine un mesaj politic.

Este asteptat ca Madonna sa fie insotita de 160 de persoane la Tel Aviv.

Prezenta pe scena Eurovision va costa aproximativ 1 milion de dolari, suma care va fi oferita de miliardarul Sylvan Adams.

Acesta va reprezenta al patrulea recital al Madonnei in Israel. Prima data, ea a cantat aici in 1993 si a revenit in 2009 si 2012.

Sub sloganul "Dare to dream", Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv, cu semifinalele pe 14 si 16 mai si finala, pe 18 mai.

La editia cu numarul 64 a competitiei muzicale, alaturi de Romania, vor participa 40 de tari, dupa ce Ucraina a renuntat.

Romania va intra in concurs in a doua semifinala, fiind reprezentata de Ester Peony, cu piesa "On a Sunday".

Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Prima editie a avut loc in 1956, la Lugano, in Elvetia. Difuzat fara intrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Printre artistii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numara ABBA, Julio Iglesias, Toto Cutugno, Celine Dion si Johnny Logan.