Madonna, acuzata ca a cantat beata, riposteaza: Asta se intampla cand oamenii iau informatiile din tabloide

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 12:50
4674 citiri
Madonna, acuzata ca a cantat beata, riposteaza: Asta se intampla cand oamenii iau informatiile din tabloide
Foto: Instagram/Madonna

Madonna si-a enervat la culme fanii din Louisville, zilele trecute, cand a venit la concert cu o intarziere de aproape trei ore. Mai mult, unii fani au scris pe retelele sociale ca ar fi urcat pe scena beata.

Tuturor, cantareata le-a raspuns intr-o postare pe Instagram: "Pentru toti cei carora le place sa creada tot ce citesc, eu niciodata nu consum alcool pentru ca apoi sa cant!!! Spectacolul meu consta in 2 ore si 15 minute de cantat si dansat".

Artista a explicat si de unde crede ca a pornit zvonul legat de consumul de alcool, relateaza ContactMusic. "In Louisville am facut o gluma, legat de a face stand up comedy imbracata ca un clovn si sa pot bea alcool (in timpul reprezentatiei - n. red.) ", a mai scris ea pe reteaua sociala.

Madonna nu doar ca a raspuns acuzatiilor, dar, la randul sau, a facut altele: "E foarte interesant cum societatea continua nu doar sa ma trateze intr-un mod total sexist (daca eram barbat, nimeni nu ar fi avut nimic de spus), ci si sa continue sa ia ad literam tot ceea ce spun! Asta se intampla cand oamenii nu citesc carti si isi iau toate informatiile de pe TMZ (site tabloid - n. red.) ".

Madonna, despre "data de expirare" a artistilor: Imi place sa ma compar cu Picasso

Concertul care a iscat scandalul a avut loc sambata seara si face parte din turneul "Rebel Heart". Dupa reprezentatia artistei, ba chiar si in timp ce aceasta canta, Internetul a fost impanzit de mesaje denigratoare la adresa cantaretei, cum e cel postat de ThoughtsofGing: "Madonna e beata".

MacMiller1991 scria, de asemenea: "Acest concert este cel mai ciudat din viata mea. Sunt foarte sigur ca Madonna este beata pe scena".

Maria_Dees a scris si ea, conform Gossip Cop: "Madonna parca a fost beata seara asta... (...) E asa de amuzant, nici macar nu si-a putut aminti versurile, coregrafia si a mai si spus ca se simte beata".

Altii s-au aratat peste masura de nemultumiti de intarzierea concertului, asa cum e mathboywonder: "Cel mai prost show la care am fost. E un act de o aroganta lipsa de respect pentru Madonna sa vina cu 2,5 ore mai tarziu la concert".

Altcineva, handle@kisseslikekreme, scria pe Twitter: "Uau! Inteleg sa intarzii putin, dar atat de mult? Nu, multumesc!".

Alti fani s-au simtit insultati de accentul adoptat de Madonna: "De ce vorbeste Madonna cu accent sudic?".

In timp ce Madonna a raspuns legat de presupusul consum de alcool, nu a spus nimic despre faptul ca a intarziat la concert.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Madonna beata scena, #Madonna intarziat concert Louisville, #Madonna sexism, #Madonna alcool concert, #Madonna criticata fani , #stiri Madonna