Fost participant la X Factor, condamnat la inchisoare dupa ce i-a spart mailul Madonnei

Vineri, 10 Iulie 2015, ora 12:46
4589 citiri
Fost participant la X Factor, condamnat la inchisoare dupa ce i-a spart mailul Madonnei
Foto: Instagram/Madonna

Un israelian a primit o pedeapsa de 14 luni de inchisoare si o amenda de 3.600 de euro, dupa ce a fost gasit vinovat de spargerea conturilor de mail ale Madonnei si ale colaboratorilor acesteia si de comercializarea unor piese inca nelansate ale artistei americane.

In varsta de 39 de ani, Adi Lederman este un cantaret aspirant care a fost arestat in luna ianuarie, sub suspiciunea de furt si vanzare a unor piese nelansate de pe albumul "Rebel Heart" al Madonnei.

Dupa ce si-a recunoscut vinovatia si a incheiat o intelegere cu procurorii, el a fost condamnat, joi, de o instanta israeliana, la o pedeapsa de 14 luni de inchisoare si o amenda de 15.000 de shekeli (aproximativ 3.600 de euro), informeaza nme.com.

Inca o vedeta apare nud pe Internet din cauza hackerilor - FBI intra in schema

Prin condamnarea lui Lederman, care a participat in trecut la una dintre editiile nationale ale emisiunii de televiziune "X Factor", justitia israeliana spune ca a dorit sa transmita un mesaj oamenilor care ar planui infractiuni similare.

"Usurinta cu care se poate comite o infractiune precum aceasta de catre cineva care are abilitati in domeniu, precum acuzatul, cere un raspuns represiv care sa transmita un mesaj intransigent", a mentionat instanta.

Desi instanta de judecata a identificat-o pe Madonna printre victimele atacului cibernetic al lui Lederman, nu s-a specificat daca acesta este responsabil de publicarea tuturor demo-urilor aparute online. Albumul "Rebel Heart" a fost lansat in luna martie a acestui an.

Madonna a calificat aceasta fapta a lui Lederman ca fiind un "viol artistic" si "o forma de terorism". Cantareata a multumit autoritatilor implicate in prinderea vinovatului, dar si fanilor care "au oferit informatii suficiente si continua sa faca asta, privind muzica ei". "Ca orice cetatean, am dreptul la intimitate", a mai spus aceasta.

Intre timp, cantareata a putut fi vazuta intr-un videoclip postat pe contul sau de Instagram interpretand la chitara riff-ul piesei "Whole Lotta Love" a trupei Led Zeppelin. Din acel moment, fanii au inceput sa se intrebe daca un cover al acestei piese va fi interpretat in concertele din turneul "Rebel Heart", care va incepe in luna septembrie, in Statele Unite ale Americii.

Madonna este si cel mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#hacker Madonna condamnat, #consurent X Factor inchisoare Madonna, #hacker Madonna inchisoare , #melodii