Asa ramane Madonna tanara? Comparata cu Dracula si batjocorita in fel si chip (Galerie foto)

Miercuri, 15 Aprilie 2015, ora 11:29
12514 citiri
Asa ramane Madonna tanara? Comparata cu Dracula si batjocorita in fel si chip (Galerie foto)
Foto: Twitter

Dupa ce l-a sarutat pe Drake, pe scena festivalului Coachella, Madonna a devenit tinta rautatilor virtuale. A fost comparata cu Dracula, s-a spus ca suge viata si tineretea celor pe care ii saruta, Internetul "amintindu-si" toti "pustii" care i-au cazut victima.

Madonna, gest surprinzator pe scena: L-a sarutat cu patima pe Drake - Rapperul a fost dezgustat? (Video)

Astfel, Madonna este comparata cu John Travolta, care, la ceremonia decernarii Oscarurilor, a sarutat-o pe nepusa masa pe Scarlett Johannson. E drept, insa, ca acesta a sarutat-o doar pe obraz, dupa ce s-a furisat prin spatele ei. Reactia de atunci a actritei a fost memorabila, asemanatoare cu a lui Drake.

Intr-o fotografie modificata pe calculator si postata pe Twitter, Madonna si John Travolta sunt infatisati sarutandu-l cu patos pe "bietul", neajutoratul Drake, arata Daily Mail.

Sunt trecute apoi in revista momentele in care Madonna a procedat similar, sarutand, regizat sau nu, alte vedete. A existat un moment cu Britney Spears, un altul cu Christina Aguilera si unul cu Brahim Zaibat, in 2012, cu care Madonna a avut o scurta relatie.

Mai in gluma, mai in serios, multi internauti scriu ca "asa se mentine Madonna tanara, sugand viata discret din cei tineri". Pe Internet a aparut si o miscare: "Salvati-i pe tineri! Opriti-o pe Madonna!".

O alta fotografie devenita virala o aseamana pe diva cu Dracula. Personajul din film este infatisat curatandu-si limba, inainte de a trece la urmatoarea victima. Asa cum, probabil, spun internautii, procedeaza si Madonna.

Revenind la Drake si grimasa sa de dezgust de dupa sarutul de duminica, cineva comenteaza pe o retea sociala: "Fata pe care o faci cand te saruta pe gura bunica".

Marti, Drake a scris pe o retea sociala ca in niciun caz nu a fost dezgustat de sarut, dimpotriva, ca e un moment de nota 10, pe care il va tine minte intreaga viata. A explicat grimasele sale si faptul ca si-a sters indelung buzele cu palmele prin faptul ca nu i-a placut gustul rujului folosit de cantareata care are dublul varstei sale.

Drake, sarutat cu patima de Madonna, pe scena - Artistul spune, in sfarsit, ce a simtit

A devenit virala si o fotografie modificata cu Drake, in care rapperul este prezentat dupa sarutul cu Madonna.

O alta poza, de asemenea modificata, il infatiseaza pe Drake imbatranit cu zeci de ani, dupa sarutul cu diva.

Fotografii: Twitter

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#memeuri Madonna sarut Drake, #Madonna criticata sarutat rapper, #Madonna sarut Drake Coachella reactii , #stiri Madonna
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
”Drake nu a fost dezgustat de sarut, dimpotriva, a declarat
Poza alex-7
alex-7
rank 5
Madona nu suge singe ci cu totul altceva, se revitalizeaza