Scandal la mormantul Madalinei Manole: Mama artistei, cearta cu Petru Mircea (Video)

Joi, 14 Iulie 2011, ora 14:35
7334 citiri
Scandal la mormantul Madalinei Manole: Mama artistei, cearta cu Petru Mircea (Video)

La un an de la moartea Madalinei Manole, fostul sot si parintii acesteia au facut un imens scandal la mormantul acesteia.

Totul a inceput dupa ce Petru Mircea a venit joi la cimitir sa depuna flori si sa aprinda lumanari insotit de bodyguarzi.

Mama Madalinei a inceput sa tipe la el, ba chiar a inceput sa ii impinga pe cei prezenti, fiind oprita doar de rudele venite cu ea de la Targoviste.

"Ati vazut-o voi vreodata pe Madalina Manole, in toata activitatea ei, cu bodyguarzi? Neica nimeni, de cand ti-ai pus tu bodyguarzi pe banii fetei mele? Afara! Fata mea a fost vedeta si nu si-a pus bodyguarzi", a strigat mama Madalinei Manole, incercand sa rupa florile depuse de Petru Mircea.

La randul sau, tatal Madalinei Manole, s-a declarat nemultumit de faptul ca Petru Mircea a venit cu bodyguarzi la cimitir.

Un an de la moartea Madalinei Manole - scandalul din familie continua

"Inaine de a fi sotia lui, este fata mea. Este ziua fetei mele si am venit cu flori, ne-am facut datoria. (...) Acest barbat care a fost sotul ei si cu acel individ ciudat care de un an de zile vin numai sa provoace, a venit la parastasul de ieri cu trupe de comanda. (...)

Daca era baiat simtit se oprea la 30 de metri pe canapea, era si cu prietenul lui care nu are ce cauta acolo, pentru ca a bagat numai vrajba intre noi. Se oprea la umbra, terminam si noi si venea linistit. Cand vad niste bodyguarzi la mormantul fetei mele nu ma simt bine", a declarat Ion Manole, la Realitatea TV.

Sotul Madalinei Manole s-a inchinat si a plecat de la cimitir cu lacrimi in ochi.

"Astia sunt parintii nu am ce sa fac, nu am nicio putere. Nu au respectat-o pe Madalina niciodata. Madalina nu merita asta, nu merita sa se vorbeasca asa langa mormantul ei, indiferent cine ar avea ce impotriva cuiva. De fiecare data cand vin la mormant si ma intalnesc cu socrii, din pacate se intampla ce ati vazut astazi, si chiar mai rau", a declarat Petru Mircea.

Scandalul dintre parintii Madalinei si Petru Mircea continua de anul trecut, avand in vedere ca acesta din urma nu ii lasa pe cei doi sa isi vada nepotul, baietelul Madalinei Manole.

Scandal in jurul mormantului Madalinei Manole

In plus, mormantul este concesionat de catre Petru Mircea, iar parintii nu pot sa ridice un monument pe locul unde este inmormantata fiica lor, deoarece acesta nu le permite acest lucru.

Pe 14 iulie se implineste un an de cand Madalina Manole s-a sinucis, inghitind Furadan, chiar in ziua in care implinea 43 de ani.

Petru Mircea, sotul Madalinei Manole, a facut miercuri o slujba in memoria cantaretei.

Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Ciolacu anunță că implementarea salariului minim european va începe de la 1 iulie: ”Am dat și ordonanța”
Şeful Guvernului Marcel Ciolacu a precizat că mecanismul de implementare a salariului minim european va începe de la 1 iulie. El a amintit că, în acest sens, a fost emisă ordonanţa....
#Madalina Manole, #scandal Madalina Manole, #mama Madalina Manole , #inmormantare