Mădălina Ghenea, apariție super-sexy pe covorul roșu la Los Angeles. Ținuta provocatoare aleasă de ”Sophia Loren de România” FOTO

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 13:594591 citiri
Mădălina Ghenea, apariție super-sexy pe covorul roșu la Los Angeles. Ținuta provocatoare aleasă de ”Sophia Loren de România” FOTO
Mădălina Ghenea

Actrița Mădălina Ghenea (34 de ani) are în această perioadă o agendă încărcată legată de mult așteptatul film ”House of Gucci”, producție în care românca face parte dintr-o distribuție de excepție.

Astfel, după ce a defilat pe covorul roșu la premierele de la Londra și Milano, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la ceremonia similară de la Los Angeles.

Și de această dată ea ales o ținută super-sexy, neagră și strălucitoare, piesa de rezistență fiind fără îndoială crăpătura adâncă din dreptul piciorului stâng, care i-a pus perfect în valoare calitățile fizice de fotomodel.

Mădălina Ghenea se află în fața celui mai important proiect din cariera sa cinematografică, ea interpretând rolul celebrei Sophia Loren într-un film al cărui subiect e asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul creatorului brandului cu același nume.

În distribuția condusă de regizorul Ridley Scott, Mădălina Ghenea e alături de nume grele precum Al Pacino, Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek si Jared Leto.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News