Unul din cei mai buni lunetiști ruși a fost lichidat de ucraineni. Era câștigător al Jocurilor Internaționale ale Armatei

Joi, 19 Mai 2022, ora 13:55 11774 citiri
Serghei Țarkov era originar din Borza, Transbaikalia FOTO Focus

Sergentul Serghei Țarkov a fost un câștigător al Jocurilor Internaționale ale Armatei în competiția „Sniper Frontier” și a fost considerat unul din cei mai buni lunetiști ruși, relatează ediția rusă a publicației „Chita Online”.

Serghei Țarkov era originar din Borza, Transbaikalia, aproapede granița cu Mongolia.

Biroul local de înrolare militară a declarat reporterilor că Țarkov era cel mai bun lunetist al brigăzii. Din 2016, a participat în mod regulat la Jocurile Internaționale ale Armatei în competiția „Sniper Frontier” și a fost în mod repetat câștigătorul acesteia.

"Toată lumea îl respecta foarte mult, era un profesionist, avea autoritate. Nimănui nu-i vine să creadă că i s-ar fi putut întâmpla asta", a spus șeful biroului militar de înregistrare și înrolare.

De menționat că Serghei Țarkova fost înmormântat pe 10 aprilie, dar jurnaliştii au fost informaţi despre asta abia pe 18 mai.

Anterior a fost raportat că în capitala Republicii Buriația, Ulan-Ude, localnicii își iau rămas bun de la rudele care au murit în Ucraina în complexul sportiv „Lukodrom”. Părinții soldaților au început să fie indignați că acest complex sportiv a devenit un centru pentru prestarea de servicii funerare.

Forțele speciale din Ucraina au eliminat doi lunetişti din trupele ruse cu un foc de mortier de 60 mm.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii
BizonTroll
rank 5
Snyder
rank 5
I s-a recomandat sa nu mai poarte sapca cu urechi pe front !