Cum arată cel mai frumos împodobit sector din București. „Decor de basm, liniste și bucurie” VIDEO

Duminica, 26 Decembrie 2021, ora 16:35 25043 citiri
Sectorul 4 este considerat cel mai împodobit Sector FOTO captură Facebook/ Daniel Băluță

Bucureștiul nu a fost foarte împodobit anul acesta, pentru că nu au fost bani, a explicat primarul Nicușor Dan. Pe de altă parte, primăriile de sector și-au amplasat propriile decorațiuni.

În Sectorul 4 sunt montate luminițe pe aproape toate arterele principale. Primarul Daniel Băluță a publicat un clip dintr-o intersecție, cu imagini din timpul nopții, când luminile sunt aprinse.

În comentarii, oamenii se arată încântați de decorațiuni.

„Cel mai frumos sector”, scrie altcineva, în timp ce altă persoană spune: „În decorul de basm, liniste și bucurie”.

Capitala de Crăciun

Bucureștiul nu are foarte multe luminițe anul acesta.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan a declarat vineri seară, 24 decembrie, că mai multe zone din București au fost împodobite de sărbători cu ajutorul unor companii.

”Ştiu că mulţi bucureşteni şi-ar fi dorit să avem mai multe luminiţe de sărbători, dar atunci când trebuie să alocăm sute de milioane pentru spitale, iar costurile cu termoficarea ajung atât de mari, pur şi simplu nu ne permitem”, a transmis primarul.

”Calea Victoriei şi Parcul Cişmigiu au un plus de farmec înaintea sărbătorilor, aşa cum se vede din imagini. Fără să cheltuim banii primăriei, dar cu ajutorul unor parteneri comerciali, am vrut să transmitem mesaje de încredere şi speranţă bucureştenilor după un an complicat, în care pandemia nu ne-a slăbit, iar creşterile de preţuri au îngrijorat multă lume”, a scris, vineri seară, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Acesta precizează că primăria nu-şi permite mai multe luminiţe în tot oraşul.

”Ştiu că mulţi bucureşteni şi-ar fi dorit să avem mai multe luminiţe de sărbători, dar atunci când trebuie să alocăm sute de milioane pentru spitale, iar costurile cu termoficarea ajung atât de mari, pur şi simplu nu ne permitem să dăm bani din bugetul PMB pentru instalaţii electrice în tot oraşul”, a mai transmis primarul.

Primarul general anunţă că acesta e doar începutul unei mai mari deschideri a Primăriei Capitalei către mediul privat pentru parteneriate care să schimbe în bine faţa oraşului.

”Din 2022 vor avea mai multe astfel de proiecte, făcute cu bun gust şi transparent, cu scopul de a înfrumuseţa Bucureştiul. Un Crăciun luminat tuturor!”, a mai transmis primarul.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News