Luminita Anghel se inscrie la Eurovision

Duminica, 01 August 2021, ora 09:272461 citiri
Luminita Anghel se inscrie la Eurovision
Foto: www.renasterea.ro

Luminita Anghel se va inscrie la selectia nationala pentru Eurovision 2010 si a declarat ca este gata sa isi asume orice rezultat, insa este optimista si sustine ca este mobilizeaza si competitia ii da un nou sens pentru ceea ce urmeza sa faca.

"Este fantastic sentimentul pe care-l traiesti pe o scena atat de mare, in fata atator mii de oameni care striga ca pe stadion, flutura steaguri intr-un vuiet asurzitor in care pentru cateva secunde simti ca-ti pierzi mintile. Am inteles ce inseamna emotia de-ati auzi strigat numele tarii de catre oameni care nu sunt de aceeasi nationalitate cu tine. Am inteles ce inseamna sa fluturi cu mandrie steagul tarii tale deasupra capului", a declarat Luminita Anghel pentru Adevarul.

Luminita Anghel a marturisit ca intr-o asemenea competitie conteaza piesa, vocea si un show spectaculos.

"Dar s-a dovedit in timp ca nu este o regula obligatorie. Mai conteaza mult charisma, felul in care reusesti sa transmiti emotia, bucuria de-a canta si, evident, sansa! Este important sa crezi in proiect si sa-i iei pe toti cei implicati in serios! Fara disciplina, ore lungi de repetitii, de cantat live si respect fata de fiecare, nu poti sa reusesti", mai sustine artista.

Celor care ar dori sa intre in concurs, Luminita Anghel le recomanda: "sa aiba incredere in fortele lor, sa priveasca cu seriozitate competitia si sa nu se lase pacaliti de comentariile rautacioase si de barfele de culise".

Finala europeana a concursului Eurovision va avea loc pe 29 mai 2010, la Oslo, Norvegia.