Cerul a devenit apocaliptic: Misterioasă lumină pe tot cerul nopții în Australia VIDEO

Vineri, 22 Iulie 2022, ora 06:17
6434 citiri
Cerul a devenit apocaliptic: Misterioasă lumină pe tot cerul nopții în Australia VIDEO
Lumină misterioasă apărută pe cerul nopții în Australia FOTO: The Guardian

Un fenomen cu totul neobișnuit s-a petrecut deasupra orașului Mildura din Australia, când cerul s-a colorat dintr-o dată în nuanțe de roșu și roz, de parcă ar fi venit apocalipsa. Lumina misterioasă a provocat multă îngrijorare și uluire printre localnici, mulți spunând că pare o invazie extraterestră sau ar veni sfârșitul lumii.

Însă nu a fost nimic din toate astea, luminile bizare care au luminat în mod bizar cerul nopții, proveneau de la o uzină locală de producere a canabisului medical, potrivit The Guardian.

Părerile locuitorilor din orașul Mildura din Australia au fost diverse în legătură cu misterioasa lumină ce a apărut în noapte. O invazie extraterestră? Sfârșitul lumii? Un portal temporal spre o altă lume? Sezonul 5 din serialul Stranger Things?

Structură monstruoasă descoperită în adâncurile oceanului: Turnuri uriașe cât un bloc cu 3 etaje VIDEO

”A fost foarte bizar. Am vorbit la telefon cu mama mea, iar tatăl meu a spus că vine sfârșitul lumii”, a spus Tammy Szumowski, un localnic.

Dar explicația a fost una banală. Compania farmaceutică Cann Goup a confirmat faptul că luminile misterioase veneau de la fabrica de canabis medicinal, unde jaluzelele au fost deschise.

”Plantele de canabis necesită spectre diferite de lumină pentru a le încuraja creșterea. O lumină cu spectru roșu este adesea folosită. În mod normal, instalația ar trebui să aibă jaluzelele coborâte pe timpul nopții, dar în viitor, vom bloca aceste lumini”, a spus Rhys Cohen, manager de comunicare de la compania Cann Group Ltd.

Invenție nouă, cu totul ieșită din comun: Materialul minune ce transformă lumina infraroșie în energie regenerabilă VIDEO

”Am crezut că totul este straniu. Nu există niciun oraș acolo… Ce este? Când am înțeles că instalația de procesare Cann este acolo, dar tot era prima dată când vedeam acea lumină strălucitoare roz. A fost destul de ciudat”, a spus Anne Webster, din Mildura, care conducea spre casă, prin întuneric.

În Mildura și în localitățile din preajmă, mulți oameni s-au adunat în curțile caselor și pe verande să privească acea misterioasă lumină roșie-roz de pe cerul nopții și s-o fotografieze. ”Imaginația copiilor s-a dezlănțuit și, desigur, s-a crezut că este vorba de extratereștri”, a spus un bărbat din Mildura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#lumini misterioase cer video, #lumina misterioasa cer Australia, #Apocalipsa, #Apocalipsa sfarsitul lumii, #extraterestri , #fenomen