Ce modernizari face Lukoil la rafinaria din Romania

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 11:31
2503 citiri
Ce modernizari face Lukoil la rafinaria din Romania

LLK-International, subsidiara a companiei petroliere rusesti Lukoil, intentioneaza sa investeasca 2,5 milioane de dolari in modernizarea productiei de lubrifianti auto la rafinaria Petrotel-Lukoil din Romania.

Procesul se va incheia la sfarsitul acestui an sau la inceputul anului viitor, a declarat Michael Weiss, manager general al LLK Lubricants pentru Europa de Est, citat de agentia Interfax.

El a precizat totodata ca investitia de anul trecut a fost de 3,5 milioane de dolari.

Weiss a explicat ca grupul pe care il conduce investeste intr-o instalatie de amestecare a uleiurilor pentru a o face complet automata. Investitiile vizeaza de asemenea modernizarea echipamentelor de ambalare si depozitare.

Compania va putea incepe prin urmare sa produca intreaga gama de uleiuri Genesis. LLK-International a inceput in aceasta vara sa produca o noua generatie de uleiuri de motor Genesis. Pentru piata europeana, compania a inceput sa produca, la rafinaria Petrotel-Lukoil, uleiurile Genesis Premium 5W40 si Genesis Premium 5W30, potrivit site-ului steelguru.com.

Uleiurile de motor Genesis ale Lukoil au un continut mai redus de sulf, fosfor si cenusa sulfat si indeplinesc standardele de mediu care se aplica lubrifiantilor auto pentru motoarele Euro-5 si Euro-6, mai mentioneaza sursa citata.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Lukoil rafinarie Romania, #Lukoil Romania uleiuri Genesis, #Lukoil investitii Romania , #Romania