Orban, despre negocierile PNL cu USR-PLUS si UDMR: "Acum, prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului"

Duminica, 20 Decembrie 2020, ora 12:46
Autor: P.I.
Orban, despre negocierile PNL cu USR-PLUS si UDMR: "Acum, prioritara este constituirea Camerelor Parlamentului"
Ludovic Orban, presedintele PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, inainte de inceperea unei noi runde de negocieri cu USR PLUS si UDMR, ca, in acest moment, este prioritara constituirea Camerelor Parlamentului, astfel incat sa se poata demara consultarile de la Cotroceni in vederea alcatuirii noului Guvern.

"Acum prioritara este constituirea Camerelor, astfel incat sa se poata demara consultarile de la Cotroceni declansate de presedintele Romaniei", a afirmat Orban.

Intrebat daca este posibil ca noul Guvern sa fie votat si sa depuna juramantul saptamana viitoare, el a spus: "Cred ca daca exista bunavointa prevederile regulamentare permit, dar sa vedem cum se va aseza Parlamentul.

In ceea ce ne priveste, ne vom face temele, vom munci pana vom avea gata programul de guvernare, lista Guvernului si toate celelalte, protocolul de coalitie si celelalte elemente de negociere. (...) Listele de ministri le vom stabili dupa finalizarea negocierilor".

CITESTE SI:

Ludovic Orban: Procedura permite audierea candidatilor pentru posturile de ministri in saptamana care urmeaza

 Articol citit de 2387 ori

  Citeste si:
  Comentarii
  misulica1
  20.12.2020, 13:32
  In traducere
  asta inseamna: eu "am platit" acum sa vad ce primesc pt.plata...
  Tot-la-vale
  20.12.2020, 13:06
  Prioritatea
  este sa se apuce de furat fiecare partid si sa sifoneze bani pentru clientela. Organ mănancă kk asa cum face de ani de zile, ca un lătrangiu demagog ce este, un carierist si un politruc fără realizari dar avid de putere cum era si Dragneev in 2019.