Ludovic Orban le numără social-democraților punctele promise la pensii. Calculele dau un rezultat cu minus

Sambata, 11 Decembrie 2021, ora 13:01 7634 citiri
Ludovic Orban spune să PSD a câștigat capitalizat voturi pe promisiuni false. FOTO: Facebook / Ludovic Orban

Ludovic Orban afirmă, într-o postare pe Facebook, că vârstnicii au ajuns să voteze într-o pondere atât de mare cu PSD pentru că au crezut minciunile social-democraților despre „creşterile fantasmagorice de pensii”.

Fostul lider liberal a arătat că PSD a promis în programul electoral din 2020 că în 2022 va aduce punctul de pensie la 2.010 lei, dar din păcate va fi doar 1.586 de lei, mai puţin cu 424 de lei în fiecare lună.

„PSD a fost readus la putere de Iohannis şi nu mai are scuza că este în opoziţie”, subliniază Ludovic Orban.

Fostul lider PNL: „PSD nu mai are scuza că este în opoziție”

„Minciunile PSD au picioare scurte. Aproape jumătate dintre alegătorii PSD provin din rândul pensionarilor. De ce au ajuns părinţii şi bunicii noştri să voteze într-o pondere atât de mare cu PSD? Pentru că au crezut minciunile sistematice ale PSD despre creşterile fantasmagorice de pensii pe care le-au promis cu cinism de-a lungul timpului”, scrie Orban în postarea de pe contul lui de Facebook.

El afirmă că a venit şi momentul adevărului. „PSD a fost readus la putere de Iohannis şi nu mai are scuza că este în opoziţie. Este timpul ca cei în vârstă să realizeze că vânzătorii de iluzii i-au minţit cu neruşinare doar pentru a le obţine în mod fraudulos voturile. În campania electorală, PSD a promis că va aduce punctul de pensie în 2024 la valoarea de 2.340 de lei. Conform programului lor electoral din 2020, pentru anul 2022 au promis că vor aduce punctul de pensie la 2.010 lei. Repet, fix 2.010 lei. Când colo, ce să vez? Cât credeţi că va fi punctul de pensie în 2022? Din păcate, doar 1.586 de lei. Cu 424 de lei mai puţin. În fiecare lună! Ruşine PSD!!!”, conchide fostul lider liberal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com