Ludovic Orban critică desemnarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier: „Un om care toată viața a dat ordine sau a executat ordine”

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 10:05 2302 citiri
Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban FOTO Facebook/Ludovic Orban

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a criticat luni dimineața desemnarea lui Nicolae Ciucă pentru funcția de premier, susținând că negocierile dintre PNL și PSD sunt „o bătaie de joc”.

„Nicolae Ciucă e membru PNL de un an de zile. Un partid liberal care prețuiește libertatea, proprietatea privată, democrația în general, accesul liber la justiție, nu poate să susțină un om care toată viața a dat ordine sau a executat ordine. Democrația înseamnă foarte mult timp pentru a convinge oamenii, în democrație nu se dau ordine. Se adoptă legi, se iau decizii”, a declarat Orban, luni dimineața.

Ludovic Orban a mai spus că prin alianța ”contra naturii” s-a pus punct obiectivului de reparare a legilor justiției. „Ne întoarcem poate nu chiar la perioada Dragnea”, a mai spus Orban.

Despre negocierile PNL și PSD, Orban a spus că sunt „o bătaie de joc”.

”Actuala conducere a decis să facă guvern cu PSD, negocierile sunt o rușine. Nici un liberal nu le poate accepta. Premierul nu mai e premier, fără SGG și ministerul de finanțe”, a mai spus Orban.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com