Orban își dă demisia din PNL: "Începând de astăzi, pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit!"

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 12:15 5556 citiri
Ludovic Orban, fostul lider al PNL FOTO Hepta.ro

Fostul lider PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, după şedinţa conducerii partidului, în care s-a validat guvernarea cu PSD, că îşi va da demisia din partid.

"Începând de astăzi, pentru mine Partidul Naţional Liberal a murit", a spus Orban, afirmând că 17 preşedinţi de filiale au lipsit de la şedinţă.

"Astăzi, pentru mine PNL a murit. E adevărat, în pat cu PSD. Cine îşi imaginează că va putea vreodată să se reabiliteze în ochii oamenilor este un mare naiv”, a spus Orban, la ieşirea din şedinţa PNL unde, spune el, 17 lideri de filiale au lipsit.

Ludovic Orban a mai spus că baza partidului a fost împotriva alianţei cu PSD, una "împotriva naturii".

”E clar că e nevoie de un nou partid. PNL se va prăbuşi în sondaje, e nevoie de un nou partid care să poată cu adevărat să contrabalanseze acest hipopotam care a fost creat astăzi prin decizia absurdă, ineptă care a fost luată de a se face guvern cu PSD. Se spune că răul are loc din cauza pasivităţii celor buni. Dacă astăzi toți cei 17 preşedinţi de filiale care cei mai mulți dintre ei nu ar fi votat acest ghiveci politic numit noul USL poate am fi reuşit să oprim această dramă pentru România pe care o constituie încălcarea severă, sfidarea cetățenilor români", a mai declarat Ludovic Orban.

Potrivit lui Orban, ”astăzi nu mai există nicio forţă politică de centru dreapta care să îi reprezinte cu adevărat pe oamenii cinstiţi”.

”Astăzi PSD a revenit la putere şi PSD practic va face legea de acum înainte pe foarte mult timp. Îmi voi da demisia din PNL şi voi continua să fac ceea ce am făcut de 30 de ani, să îi reprezint pe oameni în mod onest cinstit pe toţi acei români care cred că adevărat într-un proiect al României. Astăzi PNL şi-a negat întreaga istorie. O majoritate fragilă care asculta de Iohannis a dus partidul într-o fundătură”, a mai spus fostul preşedinte liberal.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com