Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Ludovic Orban > stiri Ludovic Orban
A   A   A

VIDEO Orban, declaratii despre candidatii comuni ai PNL si USR-PLUS pentru Capitala: Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit

VIDEO Orban, declaratii despre candidatii comuni ai PNL si USR-PLUS pentru Capitala: Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit
FOTO: Hepta.ro
In cadrul unei conferinte comune sustinute, sambata, alaturi de Nicusor Dan, de Dan Barna si de Dragos Tudorache, ultimii doi fiind reprezentanti ai USR-PLUS, presedintele PNL, Ludovic Orban, a comentat finalizarea negocierilor celor trei formatiuni politice pentru alegerile locale privind Capitala.

Reamintim ca PNL si USR-PLUS au anuntat, sambata, ca https://ziare.com/usr/usr-bucuresti/protocol-final-cine-sunt-candidatii-din-partea-aliantei-usr-plus-si-pnl-la-sectoarele-din-bucuresti-1622821.

"Dreapta moderna, proeuropeana, s-a unit pentru un proiect comun in Bucuresti. Proiecutul nostru este unul care trebuie sa puna capat modeului lipsit de profesionalism, dezastruos in care a fost guvernat Bucurestiul. Bataia de joc la adresa bucurestenilor trebuie sa ia sfarsit. Bucurestiul trebuie guvernat de oameni care iubesc Bucurestiul, cinstiti, capabili, dedicati interesului public. Am decis in forurile statutare ca vom prezenta candidati comuni pentru Bucuresti. Impreuna am luat decizia de a sustine candidatura lui Nicosor Dan, pentru functia de primar general", a declarat Ludovic Orban, in cadrul conferintei comune de presa.


Alianta USR-PLUS si PNL au validat sambata, 1 august, canidaturile comune la cele sase Sectoare din Bucuresti.

Sectorul 1 - Clotilde Armand (USR)

Clotilde Marie Brigitte Armand este o politiciana, manager si activista civica romana de origine franceza. A fost candidata a Uniunii Salvati Bucurestiul (USB) la primaria Sectorului 1 al Bucurestiului la alegerile locale din 2016 si consilier municipal in Sectorul 1 din Bucuresti.

De profesie inginer, a lucrat in managementul unor companii multinationale (KPMG Romania, Airbus, Distrigaz Sud, Engie, Egis) la Boston, Hamburg, Toulouse, Paris si Bucuresti.

Din iulie 2019 este eurodeputat in Parlamentul European in legislatura 2019-2024, aleasa pe listele aliantei USR-PLUS.
Sectorul 2 - Radu Mihai (USR)

Radu Mihaiu este antreprenor, IT-ist si fost secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene in guvernul lui Dacian Ciolos, unde a fost responsabil de dezvoltarea unui sistem IT critic pentru absorbtia de fonduri europene.

A candidat pentru un post de eurodeputat in Parlamentul European in 2019.

Sectorul 3 - Adrian Moraru (PNL)

Adrian Flavius Moraru este directorul Institutului pentru Politici Publice. In Guvernul Ciolos a fost consilier al ministrului de Interne Dragos Tudorache, actual europarlamentar PLUS. In prezent, este consilierul Violetei Alexandru.

Sectorul 4 - Simona Spataru (PLUS)

Simona Spataru este avocat specializat in drept administrativ, dreptul achizitiilor publice si drept comercial si practica avocatura in Bucuresti de peste 15 ani.
A intrat in politica odata cu aparitia PLUS si a coordonat campania PLUS in S4.

Sectorul 5 - Cristian Bacanu (PNL)

Cristian Bacanu are 35 de ani si provine de la Iasi, unde a studiat Dreptul. El conduce Comisia Juridica a PNL Bucuresti. A intrat in politica in 2017, dupa ce PSD a adoptat OUG 13, conform descrierii pe care si-o face pe contul de Facebook. Bacanu a fost unul dintre comunicatorii in media ai PNL, pe domeniul justitiei. In prezent ocupa functia de Secretar de Stat in ministerul Justitiei.

Sectorul 6 - Ciprian Ciucu (PNL)

Ciprian Ciucu este consilier general al Municipiului Bucuresti, ales pe listele PNL, incepand cu iunie 2016. A fost comentator politic al saptamanalului "Observator Cultural", unde a avut o rubrica permanenta, si a publicat in "Dilema Veche" si "Romania Libera". In "Cotidianul" are o rubrica permanenta pe teme de educatie.
In perioada 1999 - 2000 a condus Centrul de Monitorizare a Activitatii Electorale din cadrul Partidului National Liberal.

A lucrat ulterior in administratia publica, pentru Presedintia Romaniei, Ministerul Administratiei Publice si Consiliul Economic si Social.

CITESTE SI:

SURSE. Ce prevede protocolul dintre USR-PLUS si PNL si cine sunt candidatii comuni pentru Bucuresti. PMP, lasat pe margine

SURSE: Vlad Voiculescu, unul dintre cei sapte viceprimari USR-PLUS, sustinuti si de PNL. Va avea autonomie pe sanatate, spatiul locativ, sport si agrement, asistenta sociala si educatie, la Primaria Generala
Facebook ShareTweet
 Sambata, 01 August 2020, ora 17:35

 Articol citit de 2075 ori

Citeste si: