Orban: Sunt revoltat ca numele meu apare in stenogramele Voicu

Marti, 23 Martie 2010, ora 09:02
5447 citiri
Orban: Sunt revoltat ca numele meu apare in stenogramele Voicu

Fostul ministru al Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat luni seara ca este revoltat de faptul ca numele sau, ca si al altor politicieni, apare in transcrierile interceptarilor lui Catalin Voicu si a sustinut ca nu a primit niciun fel de ajutor din partea senatorului.

"Sunt revoltat ca numele meu apare in aceste stenograme pentru ca nu are nicio relevanta pentru ceea ce inseamna cercetarea... inclusiv vorbele senatorului Voicu despre mine, despre X, Y, Z, care nu au nicio relevanta pentru incriminarea lui Voicu", a comentat Orban stenogramele aparute in presa.

"N-am beneficiat de niciun fel de ajutor, iar cine are o urma de bun simt putea sa-si dea seama ca la vremea respectiva eu eram ministru, Voicu era parlamentar in opozitie, nici nu-l cunosteam decat dintr-o singura intalnire protocolara. Cum puteam eu sa-i cer unui parlamentar...?", a adaugat liberalul, negand ca ar fi avut vreo convorbire cu social-democratul in seara accidentului rutier pe care l-a comis in 2007.

Deputatul PNL a comentat ca publicarea atator nume de politicieni in fragmentele de stenograme aparute in presa reprezinta un "abuz", fiind o "incalcare a dreptului la proprie imagine a oamenilor care sunt pomeniti in flecarerile unui parlamentar, care n-au niciun fel de legatura cu realitatea".

"Eu nu am discutat cu domnul Voicu despre accident, nu i-am cerut nimic vreodata legat de accidentul respectiv, nu avem ce sa-i cer lui Voicu legat de accident, iar ceea ce spune domnia sa este legat de o exagerare", a comentat Orban.

Orban a negat si ca ar fi existat vreo negociere pentru sustinerea lui Catalin Voicu intr-un eventual portofoliu de ministru. "Cum puteam eu sa intervin in nominalizarea lui Voicu ca si ministru de Interne, atat timp cat eu sunt membru al PNL (...) Este absurd, stupid", a spus el.

Presa centrala a preluat stenogramele din dosarul lui Catalin Voicu aparute pe HotNews, care prezinta "reteaua, metodele si clientii" senatorului. In discutii, se ajunge si la subiectul accidentului liberalului Ludovic Orban.

Potrivit convorbirilor redate de jurnalisti, discutiile ar fi decurs astfel:

Voicu Catalin: Am fost la Orban in noaptea aia cand ....L-am sunat pe urma. "Unde esti, Ludovic? Iesi afara din...." Eram in sediu. A iesit si Varujan...I-am spus: "Nu vreau sa vorbesc cu tine, du-te inapoi!" I-am spus: "Ludovic, te-am ajutat in momente grele, cu accidentu' de masina. Te-am ajutat..." Era intr-o situatie...

Mazare Alexandru: El a dat peste fata aia atunci? [...] Era baut?

Voicu Catalin: Da.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#Orban Voicu stenograme, #stenograme Voicu Orban accident , #stiri Ludovic Orban