Orban dezminte categoric informatiile despre remanierea guvernului: O minciuna gogonata!

Sambata, 23 Mai 2020, ora 21:193355 citiri
Orban dezminte categoric informatiile despre remanierea guvernului: O minciuna gogonata!
Foto: site Guvern (Arhiva)

Premierul Ludovic Orban a calificat drept "o minciuna gogonata" informatiile referitoare la remanierea Guvernului, difuzate inclusiv sambata

"O minciuna gogonata. E a nu stiu cata stire falsa care a fost lansata in special de un site de stiri. Rog reprezentantii media, atunci cand vor sa difuzeze o informatie care ma priveste, sa ma sune, Toti jurnalistii ma cunosc, stiu ca raspund la telefon, ca spun adevarul", a afirmat Orban referindu-se lainformatiile din ultimele zile referitoare la remanierea ministrilor de Educatiei, de Interne, dar si a ministrului Muncii.

El spune ca pana la urma va trebui sa ia masuri impotriva avalansei de fake news.

"Nu exista nici cea mai mica discutie in momentul de fata despre remanierea guvernului, toti ministrii guvernului pe care il conduc sunt implicati la maxim in eforturile pe care le facem pentru a lupta cu succces impotriva epidemiei (..) pentru a asigura o relansare economica cat mai rapida", a subliniat seful Executivului.

Mediafax a relatat pe surse, vineri, ca "trei ministri importanti ar urma sa fie schimbati din functie", subiectul fiind ulterior preluat si de alte surse de presa si comentat de analisti.