Orban: Antonescu sustine candidatura mea la presedintia PNL

Marti, 16 Decembrie 2014, ora 19:35
3721 citiri
Orban: Antonescu sustine candidatura mea la presedintia PNL
Foto: Forum

Deputatul PNL Ludovic Orban a afirmat marti ca fostul presedinte al liberalilor Crin Antonescu sustine candidatura sa la functia de presedinte al vechiului Partid National Liberal si copresedinte al noului PNL.

"Sunt onorat de sprijinul pe care mi-l acorda Crin Antonescu, asa cum pot sa va spun ca si dl Klaus Iohannis ma sprijina, asa cum il sprijina si pe contracandidatul meu, Teodor Atanasiu. Amandoi am facut parte din echipa d-lui Iohannis, amandoi am pus umarul pentru obtinerea acestui succes electoral si sunt convins ca dl Klaus Iohannis ne sprijina pe amandoi si oricare dintre noi va iesi presedinte al fostului PNL si copresedinte al PNL va reprezenta un partener serios si de incredere al d-lui Klaus Iohannis", a declarat Orban intr-o conferinta de presa la Parlament.

El a mentionat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu si ca acesta i-a spus ca sprijina candidatura sa la conducerea PNL.

Orban a aratat si ca nu crede ca presedintele PNL, Klaus Iohannis, va face o recomandare la sedinta BPN cu privire la unul dintre candidatii la sefia partidului.

"Eu am convingerea ca niciodata dl Klaus Iohannis nu va face ceea ce a facut Traian Basescu, si anume, sa-si promoveze un Boc in partidul pe care l-a condus sau sa incerce sa scindeze partidul pe care l-a condus promovand-o pe Udrea. Dl Klaus Iohannis in toate discutiile pe care le-am avut cu dansul este preocupat in primul rand de punerea in practica a obiectivelor pe care si le-a asumat in calitate de presedinte al Romaniei", a spus Orban.

In opinia sa, ar trebui organizate alegeri anticipate, pentru preluarea guvernarii.

Biroul Politic National al vechiului Partid National Liberal in cadrul caruia va fi ales presedintele formatiunii si copresedintele noului PNL se va reuni joi la Palatul Parlamentului.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#Ludovic Orban candidatura presedintie PNL, #Orban presedintie PNL , #PNL
Comentarii