Orban, atac la adresa Alinei Gorghiu: Nu stiam ca am o colega senator care conduce Guvernul si Ministerul Educatiei

Marti, 06 Iulie 2021, ora 19:33
7070 citiri
Orban, atac la adresa Alinei Gorghiu: Nu stiam ca am o colega senator care conduce Guvernul si Ministerul Educatiei
Ludovic Orban si Alina Gorghiu FOTO Colaj Facebook

Ludovic Orban a declarat marti, 6 iulie, intrebat despre demiterea Lilianei Murgulet din functia de inspector scolar general al judetului Arges, dupa ce o solicitare publica in acest sens a fost facuta de Alina Gorghiu, ca nu stia ca are o colega senator care conduce "Guvernul si Ministerul Educatiei si ca inspectorii scolari sunt schimbati la comanda politica".

"Nu stiam ca am o colega senator care conduce Guvernul si Ministerul Educatiei si ca inspectorii scolari sunt schimbati la comanda politica. Din intamplare o cunosc pe doamna profesoara Murgulet. A fost profesoara intr-un liceu care mi-este apropiat si in care cineva foarte apropiat de mine a invatat. Este un cadru didactic cu un inalt profesionalism, extrem de serios si care a condus Inspectoratul Scolar cu rezultate. Aceasta decizie este a nu stiu cata decizie in care se fac schimbari in administratie pentru ca exista o patima prea mare in competitia interna", a afirmat marti Ludovic Orban.

Inspectorul general al ISJ Arges Liliana Murgulet, a fost demisa din aceasta functie, in urma acuzatiilor privind implicarea unor copii de liceu in alegerile interne ale organizatiei. Pozitia a fost preluata de Alina Ramona Manea, directoarea Colegiului National I.C. Bratianu.

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, ca inspectorul scolar general al judetului Arges trebuie demis de urgenta pentru ca a dus politicul in scoala si elevii in politica ca sa fie asigurata victoria la alegerile interne ale partidului a unui anume lider la PNL Pitesti.

"Inspectorul scolar general << a inscris elevi de liceu in partid, desi conform convocatorului, drept de vot au doar membri cotizanti pana la 31 decembrie >> ", a adaugat ea.

Alina Gorghiu, ironica dupa discursul lui Orban

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a calificat drept "patetic" discursul lui Ludovic Orban care a declarat ca a dat si ofera in continuare Partidului National Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia "si chiar si viata mea daca este nevoie". Ea considera ca o demisie, dupa alegeri, ar fi fost mai de ajutor si considera ca nu e sfarsitul lumii cand se termina un mandat.

"Aud ca sunt lideri de partid care spun ca si-ar da si viata pentru partid... Patetic pentru gustul meu. O demisie data la timp, dupa alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Cand ti se termina mandatul, nu e sfarsitul lumii. Hai sa nu facem o drama din asta! Nu ajungi sa fii canonizat doar pentru ca vorbesti despre cum te sacrifici. PS: ghiciti voi cine e liderul care se vrea canonizat", a scris Alina Gorghiu duminica pe Facebook.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ludovic Orban PNL, #Alina Gorghiu PNL, #congres PNL , #stiri Ludovic Orban