Ludovic Orban si-a luat un consilier care a sfatuit-o si pe Viorica Dancila

Luni, 30 Decembrie 2019, ora 21:18 9673 citiri
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Ludovic Orban acorda calitatea de consilier onorific unui fost sfatuitor al Vioricai Dancila, decizia sa fiind publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Conform deciziei, "se acorda domnului Remus-Adrian Borza calitatea de consilier onorific al prim-ministrului".

"Activitatea domnului Remus-Adrian Borza este neremunerara", se mai arata in decizia publicata, luni, in Monitorul Oficial.

Remus Borza a fost consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate si al premierului Viocrica Dancila. El a fost numit in mai 2019 si a fost demis in iunie, dupa ce a afirmat ca ar trebui redus numarul ministerelor.

"La Guvern trebuie sa mai reducem din ministere. Mai rarut e mai dragut. E mai eficient, mai raman bani sa facem si o fabrica in Romania", spunea atunci Remus Borza.

In 9 octombrie, Remus Borza a anuntat ca s-a inscris in Partidul Forta Nationala.

El este deputat, fiind ales in 2016 pe listele ALDE, in circumscriptia electorala 8, Brasov.

"Am avut discutii in ultimele saptamani cu mai multi parlamentari care nu accepta ca Romania sa ramana neguvernata din pura ambitie electorala. Din capul locului, cel putin 15 parlamentari ni se vor alatura chiar de saptamana viitoare. Sunt oameni responsabili, care, pentru stabilitatea si bunastarea Romaniei, isi doresc ca Guvernul actual sa isi continue mandatul pana in 2020, iar noi, cei din Forta Nationala, vrem sa contribuim astfel la evitarea dezastrului economic la care partidele de opozitie din Parlament ar supune tara prin amatorismul si cinismul de care dau dovada", spunea Borza in luna octombrie, cand inca o sustinea pe Dancila.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News