Ludovic Orban: Multumesc lui Chiliman si echipei PNL Sector 1, demisa pe nedrept

Duminica, 09 Decembrie 2012, ora 23:12
5274 citiri
Ludovic Orban: Multumesc lui Chiliman si echipei PNL Sector 1, demisa pe nedrept

Liberalul Ludovic Orban a declarat, la anuntarea victoriei USL in cele sase colegii din Sectorul 1 potrivit exit-poll-urilor, ca ii multumeste pentru aceste rezultate primarului Andrei Chiliman, dar si echipei PNL Sector 1 "demisa pe nedrept in prag de campanie".

"In primul rand, ii multumesc domnului Andrei Chiliman a carui sustinere in aceasta campanie a fost decisiva pentru rezultatul care cred ca va fi cel mai bun rezultat la nivelul Bucurestiului, daca nu cumva comparabil cu cele mai bune rezultate de la nivel national", a afirmat Orban.

El a tinut sa multumeasca si fostei echipe de conducere a organizatiei PNL Sector 1, aratand ca aceasta a fost "demisa pe nedrept" in pragul campaniei electorale.

"Vreau sa ii multumesc in mod onest echipei PNL Sector 1, care in mod nedrept a fost demisa in prag de campanie. S-a mobilizat si si-a aratat cu adevarat valoarea si capacitatea si a aratat, fara sa mai aiba functii, ca simpli membri de partid, ce inseamna forta PNL chiar si atunci cand membrii partidului sunt supusi unor masuri profund nedrepte si impotriva realitatilor politice", a declarat Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa la sediul de campanie al USL din Sectorul 1.

El a subliniat ca echipa de campanie din Sectorul 1 a mers din casa in casa pe fiecare strada si a receptionat mesajele din partea cetatenilor.

"Mesajul a fost: << Concentrati-va pe relansarea economica, pe masuri care sa asigure cu adevarat o relansare economica a tarii >>. Al doilea mesaj primit este ca lumea este satula de scandal, de dezbinare, de circ. Lumea vrea politicieni responsabili, care sa aiba proiecte serioase pentru tara, vrea politicieni care sa actioneze in baza unor programe elaborate de profesionisti si mai ales vrea in fruntea Guvernului oameni de capacitate, care si-au demonstrat de-a lungul timpului valoarea si capacitatea de a conduce ministere, agentii si alte structuri guvernamentale", a mai spus Ludovic Orban.

Primarul Sectorul 1, Andrei Chiliman, a declarat, duminica seara, ca USL a castigat toate mandatele de parlamentar din sector, respectiv patru de deputati si doua se senatori. El a precizat ca scorul USL este de peste 60%.

Candidatii USL in Sectorul 1 au fost: la Senat - Calin Popescu Tariceanu si Titus Corlatean, iar la Camera - Ludovic Orban, Vlad Nistor, Dan Tudorache, Diana Tusa.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Ludovic Orban alegeri parlamentare, #Ludovic Orban alegeri sector 1 , #PNL