Ludovic Orban: Liberalii, o tinta a DNA la comanda lui Basescu

Sambata, 13 Octombrie 2007, ora 12:13 1301 citiri

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, la Alba Iulia ca toti demnitarii liberali sunt o tinta pentru DNA, in spatele acestor actiuni aflandu-se Traian Basescu.

Orban considera ca scandalurile in care sunt implicati ministrii si primarii liberali nu reprezinta altceva decat o hartuire: Dupa parerea mea toti demnitarii liberali, de la primari pana la ministri reprezinta o tinta pentru DNA si pentru alte organizatii, alte institutii si in mod evident se va incerca sa se arunce cu noroi si impotriva altor demnitari liberali, cum de altfel s-a si inceput. Primarul nostru din Deva face drumul la DNA in mod constant, pentru orice fel de copilarie, primarul nostru din Baia Mare iarasi a fost tarat la DNA fara niciun fel de implicare si de vina. Este o hartuire greu acceptabila, care de fapt reprezinta o incalcare a drepturilor si libertatilor individuale si denota un comportament abuziv in functie de partizanat politic".

Intrebat cine sta in spatele acestor actiuni, ministrul Transporturilor a fost foarte transant. "Traian Basescu in mod evident. Si toti aceia care au de pierdut din modul in care guverneaza PNL Romania si anume au de pierdut prin faptul ca nu mai au un acces privilegiat la resurse asa cum aveau pe vremea PSD, pe vremea PD. In general pe vremea celor care au avut legatura cu FSN, nomenclatura, partid comunist si asa mai departe", a declarat Ludovic Orban, citat de NewsIn.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News