Ludovic Orban ii raspunde lui Dragnea: Minte cu nerusinare. Hotul striga hotii!

Vineri, 30 Octombrie 2015, ora 13:44
3117 citiri
Ludovic Orban ii raspunde lui Dragnea: Minte cu nerusinare. Hotul striga hotii!
Foto: Arhiva Ziare.com

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban l-a acuzat vineri pe Liviu Dragnea ca "minte cu nerusinare" cand spune ca liberalii, alaturi de UNPR si ALDE, au votat impotriva arestarii Elenei Udrea, ca parte a unei actiuni organizate de membri ai vechiului PDL, ingrijorati ca fostul ministru va face dezvaluiri despre ei.

"Dragnea minte cu nerusinare. Exact cum a mintit in dimineata zilei in care s-au votat cele trei cereri, anuntand ca deputatii PSD vor vota la vedere in favoarea cererilor. Filmarile care au fost facute de televiziuni arata cu precizie faptul ca majoritatea zdrobitoarea a deputatilor PSD a votat secret, si-a ascuns de camerele de filmat bilele. (...)

Hotul striga hotii, asta e stratagema pe care o foloseste Dragnea. Eu cunosc foarte bine care sunt parerile deputatilor PSD. Ei, de fapt, nu voteaza aceste cereri formulate de justitie, ei voteaza ca sa isi apere pielea. Obstructionarea justiei a devenit o politica a PSD", a detaliat vicepresedintele Camerei Deputatilor, potrivit Stiripesurse.ro.

Ludovic Orban a negat faptul ca Elena Udrea i-a amenintat pe membrii Comisiei juridice din Camera Deputatilor, asa cum a acuzat liderul PSD. Orban a fost prezent la dezbaterile Comisiei dinaintea votului.

"Evident ca nu a facut astfel de presiuni si de amenintari. Domnul Dragnea nu are de unde sa stie ce s-a intamplat in Comisia juridica, dar acum domnul Dragnea isi apara pielea si incearca sa scape basma curata dupa ce in mod evident majoritatea zdrobitoare a parlamentarilor PSD a votat impotriva solicitarilor formulate de justitie", a precizat Ludovic Orban.

Vicepresedintele PNL a subliniat ca liberalii au votat la vedere pentru retinerea si arestarea Elenei Udrea, recunoscand ca este posibil sa fi existat doi-trei membri care sa nu fi respectat decizia partidului.

Dragnea acuza o actiune organizata

Explicatiile lui Ludovic Orban vin dupa ce Liviu Dragnea i-a acuzat pe fostii pedelisti ca au organizat scaparea Elenei Udrea de arestare, sub presiunea amenintarilor pe care aceasta le-ar fi lansat la adresa colegilor ei.

Dragnea, acuzatii dure dupa ce Udrea a scapat de arestare: A fost o actiune organizata. Ce au facut este rusinos!

Camera Deputatilor a refuzat sa incuviinteze arestarea preventiva a fostului ministru, acuzat de DNA ca ar fi luat mita 5 milioane de dolari, mai multi deputati de la toate partidele votand gresit, dupa cum arata imaginile difuzate de Digi24.

Haos in Parlament: Elena Udrea poate fi retinuta, nu si arestata

Gorghiu: Votul in cazul Udrea, o intelegere categorica intre Ponta, PSD, Basescu si Oprea

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Orban Dragnea vot Udrea, #Orban acuzatii Dragnea , #PNL