Ludovic Orban, despre trecerea lui Stanisoara la PNL: Mi s-a facut aproape greata

Joi, 07 Martie 2013, ora 12:39
3258 citiri
Ludovic Orban, despre trecerea lui Stanisoara la PNL: Mi s-a facut aproape greata
Foto: Digi 24

Deputatul PNL Ludovic Orban a comentat trecerea fostului prim-vicepresedinte PDL Mihai Stanisoara in randul liberalilor, declarandu-se impotriva acestei mutari. Liberalul a spus ca aproape i s-a facut greata din cauza acestui "transfer".

Orban l-a numit pe Mihai Stanisoara "monument de imoralitate".

"Unul care, cum sa spun, e un monument de imoralitate, pana la urma, stai si te scufunzi cu corabia lui Basescu. Ai fost timonier pe corabia lui Basescu, stai si te scufunzi cu corabia lui Basescu, pana la capat", a declarat Ludovic Orban, miercuri seara, la Digi 24.

Ludovic Orban, despre Stanisoara: E un traseist, a fost apropiat de Basescu

Deputatul liberal a spus ca nu intelege fenomenul traseismului politic, deoarece "in general, un om, cand adera la o formatiune politica, adera pentru ideile, doctrina, filosofia care sta la baza actiunii politce".

"Sa te plimbi asa, de la un partid in celalalt, este dupa parerea mea de neacceptat. (...) Nu ii face bine imaginii lui Crin Antonescu, nu ii face bine PNL, nu face bine sanatatii morale a vietii publice din Romania sa prezentam astfel de tradari, de dezertari, de traseim politic, sa le prezentam ca mari miscari politice, sa le dam onorabilitate unor oameni care, de fapt ce fac: isi parasesc un partid care nu mai e la putere si vin intr-un partid care e la putere.

Imi pare rau, nu pot sa-i primesc cu bratele deschise si le spun si-n fata celor care vin, niciodata nu o sa pot sa-i sprijin in PNL pe astfel de oameni", a explicat Orban.

Acesta considera ca nu poate fi pusa incredere in cineva care vine intr-un partid cand acesta este la putere, dupa ce a stat la putere in alt partid.

"Ganditi-va ce spun liberalii nostri din Mehedinti cand Stanisoara i-a dat afara de pe unde i-a prins. Acum sunt colegi cu cei pe care i-a prigonit intr-un mod total nedemocratic, inuman, la urma urmei. Sincer, nu inteleg! Nu pot sa inteleg", a adaugat liberalul.

Deputatul PNL a criticat mai multe "achizitii" ale partidului, pe langa Mihai Stanisoara, printre care Ovidiu Marian si Sorina Placinta.

"Sau macar, daca tot l-a primit, sa nu faca conferinta de presa, domnule, in care sa apara alaturi de Stanisoara. Sincer, mie mi s-a facut foarte... aproape greata! Aproape greata mi s-a facut de aceasta imagine", a mai spsu Ludovic Orban.

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara pleaca la PNL

Prim-vicepredintele PDL Mihai Stanisoara s-a inscris in PNL, urmand exemplul unui alt prim-vicepresedinte al democrat-liberalilor, Sorin Frunzaverde, care a trecut in tabara liberalilor in urma cu un an, in luna martie 2012.

"Ma alatur lui Crin Antonescu si colegilor liberali in proiectul de construire a dreptei in Romania. Am luat decizia sa vin alaturi de ei intr-un moment in care PNL are mari responsabilitati si foarte mult de munca.

Intru in PNL, asigurandu-i pe colegii mei ca voi fi un coleg si un partener onest, sincer, corect, loial si performant. Tin sa-i multumesc domnului presedinte Antonescu si celorlalti pentru increderea pe care mi-o acorda astazi. Pentru mine, PDL reprezinta trecutul si PNL reprezinta trecutul si viitorul", a declarat deputatul PDL, miercuri.

Presedintele PNL Crin Antonescu a anuntat ca a decis sa propuna conducerii PNL ca Mihai Stanisoara sa primeasca, prin derogare, functia de vicepresedinte al PNL pe domenii care tin de securitatea nationala.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#Ludovic Orban greata Stanisoara PNL, #Ludovic Orban declaratii Stanisoara, #Ludovic Orban trecere Stanisoara PNL , #PNL