Ludovic Orban, despre ideea lui Tariceanu: Prostie fara margini, a dat-o in bara

Sambata, 06 Septembrie 2014, ora 13:52 2878 citiri

Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, sambata, la Brasov, ca propunea lui Calin Popescu Tariceanu pentru o noua suspendare a sefului statului este un "nonsens", o "aberatie constitutionala" si o "prostie fara margini" prin care presedintele Senatului a "dat-o in bara rau de tot".

"Nu pot sa exprim decat pozitia mea personala. Mi se pare pur si simplu o aberatie care de fapt arunca in derizoriu institutia referendumului de demitere. Cum sa demiti un presedinte care isi termina mandatul mai devreme de sfarsitul anului, care sta cel tarziu pana in 22 decembrie? Mi se pare o prostie fara margini, probabil domnul Tariceanu, in criza de idei, incearca sa iasa in fata, dar cu asta a dat-o in bara rau de tot", a spus Orban.

El a sustinut ca nu vede de ce i se da importanta "unei astfel de declaratii, care este un nonsens, o aberatie constitutionala si o bataie de joc la adresa cetateanului, care cred ca astazi trebuie sa fie interesat cine este presedinte in urmatorii cinci ani".

Vicepresedintele PNL a mentionat ca "romanii sunt satui de acest scandal care nu se mai termina si de acest conflict fara sens".

Tariceanu face calendarul unei noi suspendari a lui Basescu: Referendum la 2 noiembrie

Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendare in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.

Basescu, despre o noua suspendare: Intru in campanie si nu o sa le fie bine

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri seara, raspunzand unei intrebari legate de un eventual demers pentru o noua suspendare a sa din functie, ca intra in campanie "si nu o sa le fie bine", el adaugand ca in campanie are "capacitate uriasa de revitalizare".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News