Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Ludovic Orban > premier
A   A   A

Dupa 14 ani in functie, Ghizdeanu a fost demis de la Comisia de Prognoza. Cine a fost numit in loc

Dupa 14 ani in functie, Ghizdeanu a fost demis de la Comisia de Prognoza. Cine a fost numit in loc
Foto: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto/ Hepta.ro
Bianca-Diana Mihaita va exercita atributiile de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza (CNSP), in urma eliberarii din functie a lui Ion Ghizdeanu, potrivit unei decizii publicate joi in Monitorul Oficial.

Bianca Mihaita este director la Directia de programare economica din CNSP.

Premierul Ludovic Orban a anuntat, inca de miercuri, ca va semna demiterea lui Ion Ghizdeanu din functia de presedinte al Comisiei Nationale de Strategie si Prognoza.

"Am decis demiterea domnului Ghizdeanu, pentru ca stiti bancul acela: il intreaba un lider politic cat este cresterea economica, raspunsul - cat doriti dumneavoastra. M-a deranjat ca au semnat contracte pe FSDI (Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii - n.red.), dupa stiinta mea chiar in perioada procedurii de investire a Guvernului, o chestiune pe care, va spun sincer, nu pot sa o accept si probabil in cursul zilei de azi (miercuri - n.red.) voi semna demiterea domniei sale si vom numi pe altcineva", a spus Orban, la o conferinta la Ministerul Finantelor Publice.
Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/angajat. Afla mai multe AICI!

Ion Ghizdeanu era presedinte la Comisia Nationala de Strategie si Prognoza din martie 2005.
Facebook ShareTweet
 Vineri, 08 Noiembrie 2019, ora 10:14

 Articol citit de 5854 ori

Citeste si: