Directorul B1 TV, dupa audierea la DNA in dosarul lui Orban: Pare o razbunare intre oameni politici (Video)

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 13:32
4292 citiri
Directorul B1 TV, dupa audierea la DNA in dosarul lui Orban: Pare o razbunare intre oameni politici (Video)
Foto: B1TV

Sorin Oancea, directorul B1 TV, a declarat, marti, dupa audierea la DNA ca postul sau de televiziune nu a primit niciun ban de la Ludovic Orban, precizand ca din punctul sau de vedere dosarul deputatului "pare o razbunare".

"Nu am avut niciun fel de discutie cu el (Ludovic Orban - n.red.) despre bani sau conditii comerciale. Am spus ca nu avem ce sa ne reprosam noi ca post de televizune si eu ca persoana. Probabil ca in materialul trimis in instanta vom vedea despre ce este vorba.

Parerea mea este ca e mai degraba o razbunare intre oameni politici in care suntem si noi implicati. Ultima intalnire a fost in vinerea dinainte de a fi el chemat la audieri. La birou a fost intalnirea, cu mai multi oameni. Pare a fi o razbunare, nu ca o razbunare pe mine, ci pe Orban. O vad ca pe o rafuiala politica", a declarat Sorin Oancea.

Cozmin Gusa si directorul B1 TV, audiati la DNA in dosarul lui Orban UPDATE

Directorul B1 TV a fost audiat ca martor la DNA, marti dimineata, in dosarul in care Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie. Si Cozmin Gusa, actionar la Realitatea TV, a fost chemat la audieri, tot ca martor.

"Am dat declaratie de martor in care am explicat ca noi (Realitatea TV - n.red.) nici nu am cerut, nici nu ni s-a oferit, nici nu a avut loc o discutie de genul asta.

Singura discutie cu Orban am facut-o la cererea lui pe 24 martie si am vorbit despre campanie, despre sansele lui, explicandu-i ca felul in care vom colabora este intre structura centrala de partid si departamentul de publicitate al televiziunii, conform legii", a declarat Cozmin Gusa la iesirea din sediul DNA.

Ludovic Orban a fost pus in 11 aprilie sub control judiciar pentru 60 de zile si in aceeasi zi a anuntat ca isi retrage candidatura la Primaria Capitalei si demisioneaza din functiile de prim-vicepresedinte PNL si vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

Ludovic Orban este acuzat ca, in luna martie, a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru campania sa electorala la Primaria Capitalei, cerand ca banii sa ajunga la persoane cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune pentru promovarea imaginii sale, potrivit DNA.

Cozmin Gusa si directorul B1 TV, audiati la DNA in dosarul lui Orban UPDATE

"Inculpatul Orban Ludovic a precizat ca are nevoie de suma solicitata in aproximativ una - doua saptamani. Omul de afaceri a acceptat sa efectueze plata sumei de 50.000 euro in considerarea functiei de conducere pe care Orban Ludovic o detine in cadrul unui partid si a potentialului de interventie al acestuia in domenii de interes in afacerile controlate de acest om de afaceri", arata procurorii.

Luni, Orban a fost la DNA pentru a contesta controlul judiciar impus de procurori, motivand ca nu considera ca e o masura necesara. Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) judeca, marti, aceasta contestatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#Sorin Oancea DNA Orban, #Sorin Oancea audiat DNA, #Sorin Oancea DNA audiat , #DNA