Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
Reactia premierului Orban dupa ce 30 de minute nu a raspuns nimeni la telefoanele DSP
Sambata, 01 August 2020, ora 15:54
Premierul Ludovic Orban a declarat sambata, referitor la experimentul jurnalistic care a aratat ca, timp de 30 de minute,
01.08.2020, 18:59 -Tot-la-vale :Hop și Sică !
Nesimțirea acestui premier intrece orice măsură. Sunt colegii lui, putori din clientela Ciumei Galbene, numiti de Tataru pe cumetrii si nepotisme, cum sa nu ii apere 9e acesti incompetenti din DSP?
01.08.2020, 20:41 -cartophil :Ba, pardon, premierul asta a reusit sa tina COVID sub control
desi au intrat 1,7 milioane de expati in tara in primele trei luni, pana au venit criminalii din CCR/Dorneanu-kgb, Weber, Ciolacu/Tariceanu/Ponta si au declansat Holocaustul romanilor. In momentul de fata sunt zeci de romani care mor in mod direct ca urmare a masurilor si hotararilor luate de Ciuma Rosie si slugile ei.
02.08.2020, 05:35 -cipriotu :A tinut sub control o laie, mai cartophile
Inteleg sa tii cu un anumit partid, dar daca-ti duci preferinta politica pana la fanatism si pana la acceptarea neconditionata si orbeasca a tuturor erorilor comise de partidul favorit, atunci scuze, dar nu te deosebesti cu nimic de pesedoii care tocmai pentru aceste lucruri au fost si sunt criticati.

Guvernul asta liberal, repet, a tinut sub control fix o laie. Deci nu te mai amagi. De la bun inceput s-a pierdut in directive si afirmatii contradictorii, multe dintre ele inutile si fara nici o eficacitate impotriva virusului existent. Azi se declara una, maine venea altul si declara altceva. Azi iesea Orban cu o declaratie, maine venea Iohannis si-l contrazicea, cu o alta declaratie. In cea mai mare proportie, masurile luate au fost stupide si fara logica. Declaratiile pe propria raspundere nu ne-au aparat cu nimic impotriva pandemiei. Poate doar daca ar fi fost unse cu antidot impotriva Covidului. Limitarea orelor in care pensionarii au putut sa iasa din case a facut mai mult rau, fiindca in alea doua ore zilnice se formau inghesuieli de nedescris, unde nu se mai tinea cont nici de masti, nici de distantari, de nimic. Mastile astea in sine sunt mai degraba focare de infectie decat mijloc eficient de protejare. Iar masurarea temperaturii cu scannere de duzina e la fel de stupida si inutila. Fiindca scannerele alea, pe langa faptul ca dau erori, masoara doar temperatura degajata la exterior, care e total diferita de temperatura interna reala, si care poate fi ceva mai mare dupa un efort sau dupa mersul sub soarele dogoritor.

Guvernul asta a ales drept arme principale pentru combaterea pandemiei frica, teama, spaima apocaliptica. Nu a ales o consientizare normala a populatiei, fiindca la urma-urmei nimeni nu doreste sa se imbolnaveasca. Nu a ales masuri menite sa sporeasca imunitatea, fiindca astea-s principale in cazul unor epidemii. A ales masuri politienesti, care nici in vreme de razboi nu erau luate.

De aici pleaca si neincrederea din ce in ce mai mare a populatiei. Iar neincrederea asta a fost sporita si de comportamentului guvernantilor pe care-i lauzi. Pe Orban l-a durut la basca si nu a purtat masca prin biroul guvernamental. Iohannis nu a purtat masca la ditamai Consiliul European. Penelistii nu au purtat masti la sedintele pe care le-au tinut. Iar omul de rand si-a spus in mod firesc: "Pai daca astia care imi decreteaza mie sa port masca, nu se tem de Covid si nu poarta, atunci eu de ce sa ma tem si sa port?"

Si-ti mai spun ceva, cartophile: in luna mai am pierdut un om drag, nasul meu de cununie. A fost refuzat de doua ori la internare si trimis acasa, fiindca asa erau directivele spitalicesti impuse de guvern. A treia oara a fost in fine internat, fiindca intrase deja in coma, dar a fost prea tarziu. S-a stins pe patul de spital. Iar asta NU din cauza lui Ponta, Ciolacu sau Tariceanu, ci din cauza restrictiilor ordonate de guvernul liberal. Sa le numesc restrictii criminale? Eu zic ca da.
01.08.2020, 17:05 -oranghutan :Cum bag io sama,
pe angajatii DSP ii doare-n bascheti de nevoile populimii. Iar onor premieru', in loc să dea cu ei de pămant, le ia apărarea si-i face mai inteligenti decat ie.
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor