Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
< Inapoi la stire
A   A   A
O lopata de praf in ochi
Marti, 03 Decembrie 2019, ora 11:34
Asumarea raspunderii Guvernului pentru abrogarea legii recursului compensatoriu mi se pare o lopata de praf...
03.12.2019, 14:45 -alcool :q
recurs ??? pai taiati pensiile si salariile nesimtite din sistemul de stat! ia prostul 1000 lei pe luna iar MAFIOTUL din sistem 30000de lei!! este echitabil??!?
03.12.2019, 13:53 -DE CE NE U :Pacat ...
Va propun un singur lucru. Incercati sa nu deveniti un Cristoiu. va rog eu mult! Ar fi pacat de munca dvs de pana acum...
03.12.2019, 14:47 -alcool :q
care munca?!?
03.12.2019, 12:03 - :o lege care este valabila si dupa ce a fost abrogata este o aberatie
juridica * "legiuitorul" da semne de prostie incomensurabila * cand un infractor se satura de penitenciar, scrijeleste peretii puscariei cu un briceag, *** in crapatura si dupa cateva zile urla la CEDO ca un apucat: "igrasie!", iar statul este obligat sa-l elibereze si sa-i plateasca despagubiri din banii platitorilor cinstiti de impozite si taxe * este ca traim intr-o tara de prosti?
03.12.2019, 10:21 -LIBERALUL :O basculantă de praf în ...
A fost aruncată de"justiția"psd-alde,dar posibil in ochii CEDO!Deși,nu le-a prea păsat de CEDO.
Lipsa locurilor de muncă,educația copiilor celor plecați,a celor cu părinți ce caută loc de muncă,dar și o precară lipsă de educație comportamentală generată de viața cotidiană,a dus la violuri,a permis mulțimea de răpiri aducătoare de "negustorie de ieduțe",sănătate precară ce duce la compromisuri...Nu era cazul să fie neglijată nici diferența ENORMĂ dată de ințelegerea unora,de trecere de la democrația socialistă care schimba un val de comuniști,cu unul de uteciști ce-și așteptatu randul la os,in drum spre ...democrația occidentală.Aceasta din urmă,are ispite pe care romanii le vedeau doar din filme pe casetă candva.
Intre timp,occidentul a ințeles că nu toți fugarii din est au migrat după LOC de MUNCĂ ci și după ciordeli și au cam inceput să-i alerge la locuri natale.Și mulți s-au intors avand "domiciliu"și afară și inăuntru,cată vreme poliția ...nu mai are antrenament ori cad in ispita colaborării...
Justiția,săracii magistrați și avocați,prinși in jocul Ielelor,nu știe cui să i se mai inchine...;bineințeles,doar cei cu INGERUL la reciclare.
E de intrebat,cat praf ajunge in ochii populației și se prinde cine-l aruncă și cat de mare e dorința de a se intoarce cu spatele la cei care CONFUNDĂ AUSTERITATEA sub forma celei aplicate din necesitate societății și aceea in care o clică la putere,o aplica continuu,doar celor ce nu-i aplauda pentru că apăra infracționalitatea sub toate formele.Ce gandeau lideri precum Vio și garda sa,ori Ciolacul care se crede colacul...despre viitorul Țării,dacă culpele lor,le cred a fi merite?!
Da,greșeli vor mai face și cei din acest guvern!Sunt prea multe noduri de dezlegat,De nu le pot desface,mergem spre alegeri parlamentare care să dea un guvern BINE GÂNDIT pentru Țară și nu numai pentru cei de la varfurile partidului la putere,pentru aleșii in funcții publice și numiții apoi de aleși!
03.12.2019, 10:00 -vasile50 :Asupra PNL
ului se exercita presiuni mari Sa vedem ce va livra din ce a promis cu voie sau fara voie dar presati de Iohannis
03.12.2019, 09:23 -gong :Exista o solutie simpla pentru ,,aerisirea,, puscariilor :
cei care ajung acolo sa fie pusi la munca !!!

Asa vor fi eliminati cei care se duc acolo ca la statiune, fiind tratati acolo mai bine decat fraierii care muncesc cinstit pentru painea zilnica. Caci o motivatie pentra fapta comisa este si lipsa unui loc de munca si implicit a banilor. Daca vor fi pusi sa munceasca si la puscarie, se vor gandi de 2 ori daca mai merita...

Apoi, din banii castigati, puscaria poate investi in inbunatatirea conditiilor de detentie.... cat var trebuie pentru a igieniza o camera cu mucegai ( aia care e motiv de aplicare a recursului compensatoriu pentru tot penitenciarul ???!!! )

La munca !!
03.12.2019, 10:07 -Gile :Foarte simplu
Sunt o multime de unitati militare dezafectate care ar putea deveni puscarii cu investitii minime !
03.12.2019, 23:12 -Salamcusoia :Dar ruinele statiunii Olimp, IPRS Baneasa, ARO,
Tractorul, Candia, Cazinoul din Constanta,Resita ?
Dancila are dolari pentru castel in PREDEAL si servitori

https://www.youtube.com/watch?v=jrw0eABQCyk
03.12.2019, 08:35 -hello :La cati bani au furat mafiotii psd-isti nu mai conteaza cateva
milioane pentru amenajarea puscariilor ... Reparati puscariile si tineti-i pe criminali, violatori, infractori si hoti acolo toata perioada, fara amnistie, fara gratiere si fara nicio reducere de pedeapsa ! Puneti-i la lucru sa-si castige mancarea nemernicii de puscariasi ... Asta-i solutia si o puteti rezolva in 2-3 luni (amenajati vechile cladiri ale armatei) !
03.12.2019, 06:38 -padrone :Acum despre lopata de praf din articol care ramane doar un efect de
imagine doarece in CP se va aplica legea mai favorabila petentului, asemanator cum in societatea civila romanul alege de unul singur sa-si caute alinarea in plecare. DEOARECE ecnomia deja duduie la noi..
Adevarat ca alegerile in 2 tururi si desfiintarea celebrei celule de reeducare a justitiei in spiritul tovarasesc al coalitiei care a avortat-o ar fi niste masuri cu castig real si imediat pentru spiritul democratic care a mai ramas. Dar mai intereseaza pe cineva ce se mai poate face efectiv in aceasta societate imbacsita de ura democratica la adresa pesedismului victorios ?
In conditiile clare in care altceva decat pesedism sau uselism nu promovam in politica mare ?
03.12.2019, 06:21 -Pribeagul :Situatia este delicata,
ca urmare trebuie trebuie procedat cu delicatete. Si astfel consider ca procedeaza noua conducere a tarii.
Despre ce este vorba?
In primul rind sunt citeva proble care trebuie neaparat rezolvate in acest an. Prima este cea referitoate la Justitie, cu punctul central prorogarea termenului de intrare in vigoare a pensionarii anticipate a magistratilor. A doaua cea legata de Ordonanta 114, a carei rezolvare conditioneaza realizarea bugetului pe 2020.
Pentru ca aceste probleme sa fie rezolvate Puterea are nevoie de colaborarea Opozitiei, fara de care nu poate sa treaca aceste legi. De aici Marea Conciliere. Este drept ca si Opozitia nu prea are ce sa faca. Daca obstructioneaza adopatarea acestor legi si-a dat foc la valiza: poporul nu ar putea inghiti asa ceva. Ca urmare, Opozitia va fi factor activ in rezolvarea acestor probleme, ca altfel nu ar avea decit de pierdut. Probabil ca adoptarea unora din aceste legi (recursul compensatoriu) va fi initiata chiar de ea.
Ca o paranteza, se apreciaza ca "Asumarea raspunderii guvernului pentru abrogarea legii recursului compensatoriu mi se pare o lopata de praf aruncata in ochii electoratului". Or nu este deloc asa. Problema trebuie rezolvata si va fi rezolvata, in buna intelegere cu CEDO. Se pare ca problema cu CEDO a fost rezolvata cu noi angajamente, serioase. Predoiu se duce la CEDO nu in "misiune de aburire", ci pentru a pecetlui intelegerea prin stringere de miini.
Rezultatele abrogarii vor fi imediate: noilor condamnatinu li se va mai aplica aceasta lege.
Dupa ce vor fi rezolvate aceste probleme delicate si obligatorii situatia ramine de-a dreptul incurcata. Si numai Dumnezeu cu marea lui intelegere si mila, pe care-l rog sa ne-o arate, poate sti ce se va intimpla. Ca sa rezolve restul problemelor: Legile justitiei, alegeri in doua tururi, pensii speciale... noua putere are in continuare nevoie de sprijinul Opozitiei, ca altfel nu se poate. Ca urmare, Presedintele si PNL cauta sa ajunga la un acord cu partidele din opozitie pentru a se ajunge la alegeri anticipate. Daca nu se realizeaza acest acord situatia va fi albastra. Pentru ca daca se forteaza ajungerea la alegeri anticipate prin rezolvarea unor probleme delicate prin asumarea raspunderii ar fi posibil ca PSD sa faca o motiune de cenzura, Guvernul Orban sa cada, pe urma sa fie investit un nou guvern, care sa cada si tot asa pina laergerile la termen. Se pare ca nimic nu poate opri PSD ca sa joace in acest fel.
Cam astea sunt motivele pentru care noua conducere a tarii cauta sa ajunga, pentru ca este nevoita!, cu partidele din opozitie la o Mare Reconciliere.
03.12.2019, 06:19 -padrone :O lopata de praf in ochii unei tari ignorate si ignorante: decizia
CEDO referitoare la legea recursului compensatoriu se refera la cresterea statutusului de civilizatie cu care ne tratam puscariasii, normal si civilizat in UE, la noi tratat decat gospodareste politic: adica economia duduie in cateva buzunare efectiv dar toata lumea o duce mai bine, inclusiv puscariasii. Deci puscariasii au drepturi de care chiar uzeaza, tara in schimb se multumeste sa admireze cum duduie economia pesedista.
Trist, nu-i asa ?
Echivalent asemanator cu alta stire in care Sebastian Lazaroiu afirma ca "liberalii au obligatia sa oamenilor ce au găsit in vistierie și ce datorăm minților luminate Dragnea, Valcov, Teodorovici. Să explice cum au ascuns șarlatanii deficitul, cum s-au imprumutat, tăind investiții și plătind salarii și pensii mărite din pix". Deci indeamna la transparentizare, la libertate informationala, la eradicarea ignorantei.. si doar asa putem scapa de marca inregistrata a ignorantei in care ne-am afundat pe masura ce politica s-a democraturat cinstit tovaraseste, adica ei cu castigul, tara decat cu sustinerea castigului. Tipic lautareste.
Asta ca sa lamurim aspectul condamnabil al ignorantei culte si cultivate: civilizatia are un pret pe care nu l-am stiut inca dar pe care il descoperim stupefiati in dreptul puscariasilor la civilizatiune!
Asta ca preambul la articol ca sa-l intelegem corect.
03.12.2019, 06:15 -profesoru :”nu exista decat o solutie eficienta de a scapa de efectele
recursului:... o investitie masiva in penitenciare, mai ales ca in unele cazuri nu e vorba decat despre cateva camere care atrag clasificarea pentru intreaga cladire." - v-am explicat și ieri, există și o soluție de urgență: să modifici rapid legea astfel incat doar deținuții din celulele improprii să beneficieze de recursul compensatoriu, nu toți cei din penitenciarul respectiv! E o modificare de bun simț, și CEDO nu ar avea nimic impotrivă. După care te poți apuca și de renovări. Ce e așa greu de priceput?
03.12.2019, 02:36 -ghitav :In dialogul dnei cu Moise Guran la Denise Rifai
se intrebau cum de s-a ajuns la situatia ca politistii sunt batuti de talhari si li se pune pistolul la tampla? Explicatia a lipsit din aceasta discutie.
Pai daca talhari ca dragnea, ciordache, nicolichea, serban nicolae, mitraliera, codrin stefanescu, volguta si aliatul sarlatan sef tradiceanu, si intregul aparat parlamentar psd-alde au regizat decredibizarea justitiei prin duversiunea protocoalelor si subminarea finantelor cu cresteri de salarii si pensi necontrolate, mintind, au dat exemplul de debandada si nesupunere a bunului simt tuturor talharilor si vioalatorilor care au prins curaj sa atace politia si sa le puna pistolul la tampla, ca apoi sa-i elibereze prin recursul compensatoriu. Asa s-a amplificat talharia in Romania!
03.12.2019, 12:49 -valll :Drobul de sare
Rezolvarea problemei alegerilor in doua tururi este o urgenta, iar PNL trebuie s-i acorde prioritate.
Dar si eliminarea recursului compensatoriu este importanta, nu e lopata de praf in ochi fiindca eliminarea nu va avea efecte. Nu cred ca exista legi fatale, de care, cine se pricepe si vrea, nu poate scapa fara sa intre in alta belea.
Nici nu cred ca CEDO e drobul de sare, ca nu o putem convinge de specificitatea situatiei din Romania, ca trebuie sa umplem puscariasii de bani daca nu au conditii ca in vest. Ca, intr-o tara saraca (pe care si ei au furat-o) trebuie sa suporte.
Daca i s-ar explica, UE ar acorda Romaniei o perioada in care sa-si vindece ranile in ordinea gravitatii lor, nu ne-ar obliga sa refacem puscariile inaintea scolilor si spitalelor,
Nu cred ca Europa ar pretinde absurditati.Si daca da, trebuie adusa la adevar. Cu conditia sa aiba cine sa-i explice.
03.12.2019, 06:15 -Android :@Ene/3
Uite Soro aici politicieni adevarati si legi bune, nu-i asa?

Citez: "Promovarea, in public, in orice mod, idei, concepții sau doctrine antițigăniste se pedepsește cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi.

Simbolurile antițigăniste sunt: drapele, emblemele, insignele, uniformele, sloganurile, formulele de salut, precum și orice alte asemenea insemne, care transmit idei, concepții sau doctrine care promovează antițigănismul.

Promovarea, in public, in orice mod, idei, concepții sau doctrine antițigăniste se pedepsește cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi."

Ieri era subiectul cu agresorii sexxuali de minori, ca, jumate dintre ei primesc cu suspendare...

Deci, mai bine agresezi sexxual un minor ca scapi decat sa-i aduci atingere imaginii unui rrom deoarece primesti 3 ani cu executare!

WOW! Romania e pe drumul cel bun... Politicienii din Romania sunt dusi !!!

Toate placutele suedeze la un loc tuturor politicienilor din Romania, indiferent de partid !

P.S. Deci, forma de salut antitiganeasca = 3 ani cu executare, adica:

"Ce mai faci tigganne ?" Puff...3 ani de executare !

Medicamente si placute suedeze !!!
03.12.2019, 11:41 -z123456 :nea androide
mai au astia bani sa va plateasca postarile sau acum va vin din alte surse (sputnik), ca vad ca sunteti toti in par?
1 / 2 Inainte>> 
Versiuni: mobil  /  Web  /  Smartphone
Contact  |  Ajutor
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor