Antonescu, catre Orban: Ce vrei, sa rupem USL? - surse

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 16:15 4618 citiri
Foto: B1 TV

Presedintele PNL Crin Antonescu l-ar fi intrebat pe deputatul liberal Ludovic Orban, joi, in timpul unei sedinte a PNL cand acesta din urma sustinea ca PSD e de vina pentru esecul de la referendum, daca vrea sa se rupa Uniunea Social Liberala.

"Daca ai propuneri concrete, fa-le. Ce vrei, sa rupem USL?", ar fi spus liderul liberal, joi, potrivit unor surse citate de Romania Tv. Totodata, Orban ar fi spus ca s-a saturat sa piarda "pe mana PSD".

Antonescu: Nu eu am vrut suspendarea lui Basescu, ideea a fost a PSD - surse

"Am discutat si despre natura relatiilor cu PSD, in care sa inteleaga PSD ca nu isi poate permite sa lanseze, printr-un lider sau altul, mesaje ostile catre PNL", a spus Ludovic Orban, la iesirea din sedinta liderilor liberali.

Acesta a precizat ca "niciun demers de demitere a lui Traian Basescu nu este unul gresit", dar si ca nu a fost niciodata un sustinator al Uniunii, insa aceasta este "o realitate politica existenta".

Orban: PSD a initiat referendumul, nu mi se pare normal ca PNL sa deconteze

"USL este un brand care este cunoscut, perceput si sprijinit masiv de populatia Romaniei. Nu mi se pare normal ca domnul Antonescu si PNL, mai ales in discursul unor lideri ai PSD, sa fie considerati tapi ispasitori pentru acest rezultat la referendum", a explicat deputatul PNL, care a adaugat ca partidul sau a sustinut un demers care nu a plecat de la liberali.

Nu in ultimul rand, Ludovic Orban a spus ca nu poate fi pus in spatele PNL un rezultat care insa "nu poate fi considerat esec, prin prisma faptului ca o curte constitutionala nu a tinut cont de vointa cetatenilor".

Presedintele PNL Crin Antonescu ar fi declarat, joi, ca ideea suspendarii presedintelui Traian Basescu nu a fost a sa, ci a colegilor din Uniunea Social Liberala, social-democratii.

"Nu eu am vrut suspendarea lui Traian Basescu. Ideea suspendarii a apartinut PSD. PNL a sustinut propunerea PSD", a afirmat liderul liberal, joi, potrivit unor surse citate de televiziunile de stiri.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii