Fabrica de falsuri academice de pe internetul românesc. Cât costă o licență livrată în zece zile: "Am primit 20% reducere și nota 10"

Marti, 25 Ianuarie 2022, ora 15:13 5089 citiri
Oamenii pot cumpăra cu lejeritate un fals academic în România FOTO Hepta

În România poți cumpăra cu ușurință o lucrare de licență, masterat sau doctorat, din diverse surse disponibile pe internet.

Unele site-uri de profil au dezvoltat call-center pentru clienți, canal de YouTube sau pagină de Facebook.

Există și un canal de YouTube, cu mărturii ale clienților mulțumiți, potrivit Europafm.ro:

"Mi-a livrat într-adevăr o lucrare de calitate nemțească la preț studențesc. Am primit 20 la sută reducere și nota 10 de la profesor. Văzând lucrarea redactată pas cu pas și discutând cu redactorul, am învățat și eu să fac o lucrare academic."

Un reporter Europa FM a contactat un call center specializat, dar nu a reușit să ia legătura cu un operator și într-o primă fază a ascultat mesajele robotului:

"Noi nu procedăm precum concurența, spunându-vă că vă oferim cele mai mici prețuri de pe piață. Alegerea vă aparține! Plătiți puțin, și primiți o lucrare copiată sau vândută mai multor persoane. Sau plătiți prețul corect."

Cât costă o lucrare

Jurnalistul a completat un formular online în care a cerut o lucrare de licență de 100 de pagini, cu titlul „Relația om – Dumnezeu la filosofii Evului Mediu”, care să fie gata în 10 zile.

În scurt timp, a primit și răspunsul:

"Comanda dvs. a fost preluată de un Redactor Consultant.

Prețul lucrării este 1.430 RON. Aveți o REDUCERE de 20% în cazul în care achitați avansul in termen de 5 zile lucrătoare.

PREȚ CU REDUCERE: 1.140 RON"

În schimbul de mailuri care a urmat, acesta a primit asigurări ferme că lucrarea este una originală.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News