Sanmartean si Chipciu, pusi la zid dupa meciul cu Ungaria: Aproape ridicol, dribleaza camile!

Sambata, 05 Septembrie 2015, ora 12:222936 citiri
Sanmartean si Chipciu, pusi la zid dupa meciul cu Ungaria: Aproape ridicol, dribleaza camile!
Foto: Facebook/ Echipa nationala de fotbal a Romaniei - Pagina oficiala

Mijlocasii Lucian Sanmartean si Alexandru Chipciu au fost criticati de fosta glorie a lui Dinamo si a nationalei Romaniei, Cornel Dinu, dupa egalul tricolorilor de vineri seara cu Ungaria.

"Sanmartean nu a facut altceva decat sa reconfirme cartea lui de vizita comportamentala in fotbal. (...) Sanmartean a fost aproape ridicol la nivel de echipa nationala. A venit si a luat mingea de la stoperi si n-a ajuns cu niciun pas, cu nicio actiune periculoasa pe 16 metri adversa. El juca un fel de fundas de rugby in spatele liniei de trei sferturi, care era Prepelita cu Hoban", a spus Cornel Dinu, la Dolce Sport.

"La cum a jucat Sanmartean in seara asta, cred ca in Arabia Saudita dribleaza numai camile!", a continuat fostul antrenor al lui Dinamo.

De asemenea, acesta l-a criticat si pe mijlocasul stelist Alex Chipciu, care a primit galben la cateva minute dupa ce a intrat pe teren, in repriza a doua, fiind astfel suspendat pentru meciul de luni seara, cu Grecia, de la Bucuresti.

"Gata, am scapat!", a fost reactia lui Cornel Dinu, facand referire la absenta lui Chipciu din partida urmatoare.

Preliminarii EURO 2016: Romania remizeaza cu Ungaria

Echipa nationala de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, pe terenul Ungariei, intr-un meci din Grupa F a preliminariilor pentru calificarea la Campionatul European din 2016.

Pentru tricolori urmeaza partida de luni seara, de la Bucuresti, impotriva Greciei, care este deja eliminata din cursa pentru calificare, cu doua puncte dupa sapte meciuri. Meciul va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct pe site-ul Ziare.com.