Reactia PSD la fotografia devenita viral cu premierul si cativa ministri: O lipsa de respect!

Duminica, 31 Mai 2020, ora 13:59
3329 citiri
Reactia PSD la fotografia devenita viral cu premierul si cativa ministri: O lipsa de respect!
Foto: Arhiva Facebook/Eugen Orlando Teodorovici

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, s-a referit, duminica, intr-o conferinta de presa, la fotografia in care premierul si mai multi ministri apar fumand si fara masti in Palatul Victoria, spunand ca aceasta arata lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in case, sa poarte masti si sa se distanteze social.

"O poza extrem de celebra in spatiul public in ultimele doua zile ne arata ceea ce inseamna de fapt guvernul Orban: lipsa de respect fata de lege, lipsa de respect fata de oamenii pe care i-au obligat sa stea in casa, pe care ii obliga sa poarte masti, pe care ii obliga sa se distanteze social. Toate aceste lucruri care sunt valabile si obligatorii prin lege pentru populatie sunt facultative pentru membrii Guvernului", a declarat Lucian Romascanu.

El a mai sustinut ca Ludovic Orban a incercat sa dreaga imaginea sa si a Guvernului dupa aparitia acestei fotografii in spatiul public, platind o amenda de 3.000 de lei.

"As vrea doar doua comentarii sa fac la aceasta poza. Domnul Orban a spus ca acest lucru se intampla dupa ora 15:00 intr-o declaratie, dupa ora 17:00 in alta declaratie. Nu uitati probabil nici unul dintre dumneavoastra cum la inceputul guvernarii striga prin Palatul Victoria la ora 21:00 ca nu e nimeni la munca. Probabil ca munca incepe dupa acest aperitiv astfel incat sa continue pana la ora 21. Domnul Orban a incercat sa-si dreaga imaginea, a sa si a Guvernului, platind o amenda de 3000 de lei pentru aceste incalcari ale legii. As vrea doar atata sa il intreb. Pana de curand domnul Orban traia din 3000 de lei pe luna ca angajat la privat. Cum suna sa dai o leafa intreaga pe o amenda pentru ceea ce a facut dumnealui?", a mai afirmat purtatorul de cuvant al PSD.

El a precizat ca aceasta fotografie va reprezenta in istorie ceea ce a insemnat Guvernul Orban pentru Romania.

"Sigur o poza face cat o mie de cuvinte aceasta mie de cuvinte a fost spusa de la indignare si pana la umor in spatiul public. Lucrurile sunt foarte simple, aceasta fotografie reprezinta de fapt si va reprezenta in viitor si in istorie ceea ce a insemnat guvernul Orban pentru Romania", a mai declarat Lucian Romascanu.

Ministrul Muncii, despre poza devenita viral cu premierul si cativa ministri: Pe vremea PSD, s-ar fi facut tot posibilul ca lucrurile sa fie musamalizate

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#PSD reactie poza orban ministri fumand , #stiri Lucian Romascanu