Cât de mult se teme Lucian Bode de moțiunea împotriva sa: ”E un fel de șaorma cu de toate”

Joi, 06 Octombrie 2022, ora 23:53 2375 citiri
Ministrul de Interne, Lucian Bode FOTO Facebook

Ministrul de Interne, Lucian Bode, și-a exprimat convingerea joi, 6 octombrie, că moțiunea simplă iniţiată de USR şi semnată și de parlamentarii Forţa Dreptei împotriva sa nu va trece.

Ministrul a precizat că nu are nicio emoţie în privinţa moţiunii şi promis că va arăta tot ceea ce face M.A.I., inclusiv în privinţa Schengen.

”Moţiunea simplă în sine este un demers pe care eu îl respect. Am semnat zeci de astfel de moţiuni simple. Văzând ce au reuşit semnatarii să pună în această moţiune, vorbind despre Ministerul Transporturilor, despre Ministerul de Interne, despre Facebook, despre tot, un fel de şaorma cu de toate, nu am nicio emoţie pentru că voi demonta toate aceste acuzaţii mincinoase fără niciun temei şi voi arăta şi ce face Ministerul de Interne în această perioadă, vizavi de Schengen”, a declarat Lucian Bode joi seară, la Digi24.

Moţiunea simplă ”Siguranţă şi încredere sau debandadă şi furt? Ministrul Bode trebuie să răspundă pentru dezastrul pe care l-a creat” va fi dezbătută şi votată săptămâna viitoare.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News