S-a lansat loto-online.ro, portalul pasionatilor de jocurile loto

Advertorial
Marti, 24 Octombrie 2023, ora 19:08
3978 citiri
S-a lansat loto-online.ro, portalul pasionatilor de jocurile loto
FOTO: loto-online.ro

Universul jocurilor de loterie, care include atracții de profil din diverse țări din întreaga lume, este acum mai accesibil românilor pasionați de aceste forme de divertisment. Loto-online.ro este un nou portal care abordează clasicele jocuri de tip loto, resurse de actualitate și de mare interes și în lumea modernă a jocurilor de noroc.

O mulțime de loterii din țări europene și de pe alte continente sunt incluse într-o bază de date ușor de accesat, absolut gratuit. Informațiile sunt structurate astfel încât să fie simplu de folosit, utile pentru cei dornici de a fi la curent cu toate informațiile și implicit toate oportunitățile oferite de lumea jocurilor loto.

Noua platformă loto-online.ro oferă statistici foarte interesante, de exemplu numerele care apar cel mai des și respectiv cel mai rar în rezultatele extragerilor, precum și combinații de numere. Actualizarea permanentă nu se rezumă însă la partea de rezultate jocuri loto, ci și la informații, știri și analize de specialitate. Tutoriale, strategii și scheme de joc pentru creșterea șanselor de câștig reprezintă de asemenea subiecte ce vor fi constant tratate în articolele pe blogul portalului loto-online.ro.

Secțiune specială de pariuri loto

Pentru că tot mai multe persoane, inclusiv în România, sunt interesate de a paria pe numerele la loto de la loterii importante (loto Polonia, loto Italia, loto Grecia etc.), a fost creată și o secțiune special dedicată pasionaților de pariuri loto. Evident, sunt selectați doar operatori licențiați pe plan local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, pentru a fi garantată distracția în deplină legalitate și în deplină siguranță.

Există deja o masă de jucători care joacă strict acest tip de pariuri. Foarte des sunt alese pariurile pe numele de la Loto Polonia, alături de pariurile pe numerele la loto din Italia, în special pe loteria Keno. Pe această nișă, jocurile de loterie sunt abordate așadar dintr-un unghi diferit, ceea ce crește însă nivelul de atractivitate al jocurilor loto internaționale în general.

"Rezultate loto, arhive rezultate, statistici loterie, informații pentru cei care pariază pe numerele loto și multe alte resurse utile sunt cuprinse într-un singur loc, pe noul portal dedicat pasionaților de jocuri loto. Toate datele sunt structurate astfel încât să fie în mod real utile pentru cei pasionați de divertismentul constituit de jocurile de loterie. Chiar dacă jocurile de cazino online și pariuri sportive au căpătat în ultimii ani mai multă vizibilitate în spațiul public, jocurile de loterie rămân o referință în materie de distracție globală, oferind participanților șansa de a-și testa norocul într-un mod competitiv și distractiv", au declarat reprezentanții loto-online.ro.

Jocul responsabil, principiu de bază și la jocuri loto

Jocul responsabil este în centrul atenției noului portal de jocuri loto. La fel ca în cazul oricăror jocuri de noroc, și în cazul distracției asociate jocurilor de loterie este recomandată o abordare cât mai echilibrată, pentru a se ajunge la experiențe plăcute de divertisment, întotdeauna fără excese și implicit fără consecințe nedorite.

De altfel, Tipzor Media, dezvoltatorul loto-online.ro, este un susținător al jocului responsabil în categoria de gambling, prin atitudinea promovată în cadrul tuturor resurselor oferite publicului și prin serviciile sale de new media oferite direct operatorilor licențiați în România.

Portofoliu tot mai dens pe proiecte online de jocuri de noroc

Din portofoliul Tipzor Media fac parte și website-urile cazino365.ro, xbets.ro, pacanele-gratis.ro, casino-online.ro. La fel ca celelalte proiecte din sectorul de gambling, loto-online.ro va fi continuu dezvoltat, pentru a reflecta cât mai bine categoria de jocuri pe care o abordează. Experiența Tipzor Media, prin echipa sa de specialiști, va fi folosită acum și pentru acest proiect inedit, dedicat în mod direct jocurilor loto.

De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
De ce legea păcănelelor nu poate avea un impact real: ”E nevoie de o mai bună reglementare a jucătorilor”
În 2022, piața de jocuri de noroc din țara noastră era considerată ca având cea mai mare rată de creștere din Europa de Est, mai ales în contextul în care, în România, numărul sălilor...
Loteria Română propune noi câștiguri. Cât va costa Lozul "Team Romania"
Loteria Română propune noi câștiguri. Cât va costa Lozul "Team Romania"
Lozul "Team Romania" va fi lansat de Loteria Română pentru a fi alături de sportivii români care au obţinut performanţe şi reprezintă România la cea de-a 33-a ediţie a Jocurilor Olimpice...
#loto, #loto online, #jocuri de noroc , #jocuri online