Loredana Groza, despre relația cu italianul tinerel: ”Așa a fost să fie, lumea vrea povești de dragoste”

Vineri, 14 Ianuarie 2022, ora 15:246889 citiri
Loredana Groza, despre relația cu italianul tinerel: ”Așa a fost să fie, lumea vrea povești de dragoste”
Loredana Groza și Nick Casciaro

Cântăreața și vedeta de televiziune Loredana Groza (51 de ani) a petrecut mult timp în ultima perioadă în compania lui Nick Casciaro, alimentând zvonuri privind o posibilă idilă între artistă și concurentul pe care l-a ”antrenat” și care a câștigat ultimul sezon al show-ului muzical X Factor.

Așa după cum se poate vedea pe conturile de Instagram ale celor doi, Loredana Groza și italianul Nick Casciaro (31 de ani) au fost extrem de apropiați la cumpăna dintre ani, de Revelion, fiind surprinși împreună la ieșirea dintr-un hotel din Poiana Brașov, în drum spre un concert la Sinaia.

Legătura dintre cei doi a început cu ocazia sezonului 10 al emisiunii ”X Factor”, Loredana Groza (aflată în juriu) fiind impresionată de calitățile muzicale ale lui Nick Casciaro. De altfel, cel care avea să câștige marele trofeu s-a aflat chiar în grupa de concurenți condusă de Loredana Groza.

Chestionată pe marginea acestui subiect, Loredana Groza a lăsat de înțeles că nu e vorba decât de speculații, între ea și Nick fiind doar o relație de prietenie.

“Așa a fost să fie, nu s-a întâmplat nimic cu vreo intenție inițială. Îți dai seama cum m-am simțit când am văzut că e singur pe lume, de Crăciun. Lumea vrea povești de dragoste. Când ești pe scenă, ești un personaj. Nu înseamnă că asta se întâmplă și în viața reală. Contează foarte mult chimia dintre cele două personaje, masculin și feminin”, a spus Loredana pentru Antena 1.

De asemenea, Nick Casciaro a întărit spusele cântăreței.

“E mama mea. Mi-a făcut Crăciunul mult mai frumos. Suntem prieteni, pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie. Deci, toți oamenii care tastează lucrurile prostește pe Instagram și pe Facebook, mă fac doar să râd. Râdem mult pe acest subiect, pentru că face parte din industrie, deci e ok”, a declarat Nick Casciaro.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News