Un job de vis: bona pentru ursi panda - ce trebuie sa faci

Vineri, 23 Mai 2014, ora 11:29
9349 citiri
Un job de vis: bona pentru ursi panda - ce trebuie sa faci

Centrul de Cercetare si Protejare a Ursilor Panda din China a scos la bataie unul dintre cele mai agreabile joburi posibile, cel de bona pentru ursi.

Potrivit agentiei Xinhua News, preluata de ChinaDaily, cel care va obtine slujba va avea un salariu de 200.000 de yuani (32.000 de dolari pe an), va primi o masina, iar masa si cazarea sunt gratuite.

Acest job ar fi, potrivit unuia dintre organizatorii procesului de recrutare, varianta chineza a celui de paznic al unei insule din Marea Bariera de Corali, una dintre cele mai ravnite slujbe din lume.

Practic, cel care va primi slujba din China trebuie sa petreaca un an intreg in compania ursilor panda. Candidatii trebuie sa aiba cel putin 22 de ani si cunostinte de baza despre panda. De asemenea, trebuie sa aiba bune abilitati de scriere si cunostinte de fotografie.

Multi oameni de la centrul de la Bifengxia fac acelasi lucru, insa nu castiga atat de mult. Potrivit organizatorilor, scopul acestui demers este acela de a atrage atentia asupra activitatii de protejare a ursilor si de a-i implica pe oameni in aceasta activitate.

De asemenea, vor fi recrutati cu aceasta ocazie si opt observatori care vor beneficia de o excursie de trei zile la sediul din Bifengxia.

In cadrul centrului activeaza in cea mai mare parte voluntari, cei mai multi fiind din Japonia, Europa si SUA.

"Este nevoie de perseverenta pentru aceasta slujba. Ne asteptam ca cei mai multi candidati sa fie persoane care lucreaza in birouri din marile orase. Ei sunt obisnuiti sa manance ce vor, insa in incinta centrului optiunile vor fi limitate", a spus unul dintre ogranizatori.

Cei interesati se pot inscrie pe site-ul fun.sohu.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#China bona ursi panda, #job ingrijire ursi panda, #centru panda China , #oferte locuri munca