Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati in urma tentativei de lovitura de stat

Luni, 25 Iulie 2016, ora 17:06 3447 citiri
Foto: Facebook/Turkish Airlines

Compania Turkish Airlines a concediat peste 100 de angajati, inclusiv din management si personal de zbor, in urma tentativei de lovitura de stat din 15 iulie din Turcia, relateaza, luni, presa locala.

Concedierile au avut loc duminica noapte, dupa ce autoritatile au stabilit ca angajatii au legaturi cu miscarea clericului de opozitie Fethullah Gulen, pe care presedintele Recep Tayyip Erdogan il acuza ca a pus la cale puciul, transmite Reuters.

Un reprezentant al companiei Turkish Airlines, a patra companie aeriana ca marime din Europa, a refuzat sa comenteze.

Pe de alta parte, alte surse locale relateaza ca angajatii au fost dati afara din alte motive.

De exemplu, Thelira.com, un portal de stiri economice si financiare, arata ca 250 de membri ai personalului de zbor si 100 de angajati din management si personal administrative ar fi fost dati afara din cauza ineficientei.

La randul sau, site-ul Airporthaber.com relateaza ca printre cei concediati se afla un director adjunct responsabil cu finantele companiei.

In ultima saptamana, autoritatile turce au suspendat, retinut si au pus sub acuzare mai mult de 60.000 de soldati, politisti, judecatori, profesori, functionari publici, dupa lovitura de stat esuata organizata de o factiune din armata.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Dar niste copii de la gradinita