Romanii vor joburi mici la firme mari - vezi posturile

Marti, 21 Iunie 2011, ora 11:04
1343 citiri
Romanii vor joburi mici la firme mari - vezi posturile
Foto: Arhiva

Cele mai vanate pozitii in aceasta perioada sunt in secretariat si front office. Joburile din aceste domenii nu presupun cunostinte avansate de limbi straine, nici expertiza solida intr-un domeniu.

Insa nu toate joburile din front office si secretariat sunt cautate de candidati, ci numai cele ofertate ori de firme cu braduri puternice, foarte populare ori platite foarte bine.

Vezi mai jos ce posturi au adunat cele mai multe CV-uri ale romanilor in ultima luna, potrivit MONEY.ro.

Un job de receptionera la Flanco, in Capitala, a adunat peste 2.000 de candidaturi in mai putin de o luna de la postarea anuntului pe un site de recrutare. Abia pe 27 iunie expira anuntul pentru acest job. Recrutorii vor sa ai un aspect fizic ingrijit, sa fii organizata, dinamica, sa ai abilitati de operare PC, si, de asemenea, abilitati de comunicare in romana si in engleza.

Peste 1.700 de candidati au aplicat pana acum pentru un job de office assistent la RBS Bank Romania in Capitala. La capitolul criterii de eligibilitate, angajatorii nu sunt foarte exigenti, potrivit informatiilor din anuntul de recrutare. Te vor team player, deschis si disponibil sa iti ajuti colegii de munca. Pe 23 iunie expira anuntul de recrutare.

Cititi mai mult despre Romanii vor joburi mici la firme mari. Vezi posturile pe Money.ro.

Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
Prăbușirea unui titan din cripto. Cum a ajuns o mare companie să fie acuzată de finanțarea terorismului
Procurorii americani au cerut marți, 23 aprilie, o sentință de trei ani în închisoare pentru fondatorul Binance, cea mai mare companie de schimb de criptoactive din lume. Recomandarea...
#oferta locuri munca, #locuri munca secretariat , #oferte locuri munca