Romanii pot munci la un mare proiect european: Nabucco face angajari

Joi, 29 Septembrie 2011, ora 10:36
2298 citiri
Romanii pot munci la un mare proiect european: Nabucco face angajari
Foto: Money

Nabucco Gas Pipeline International GmbH (NIC), compania care va gestiona cel mai mare proiect de infrastructua european, gazoductul Nabucco, face recrutari in Romania, in aceasta perioada. Nabucco cauta specialisti in industria gazului, de la ingineri cu 5-10 ani experienta in industria de profil, la experti in probleme de mediu.

Constructia gazoductului Nabucco este planificata sa fie demarata in 2013, doi ani mai tarziu decat se anuntase initial, iar primele livrari de gaze se vor face in 2017, relateaza MONEY.ro. Conducta va avea 3.900 de kilometri, va porni din Turcia si va trece prin Bulgaria, Romania si Ungaria pentru a ajunge in Austria, in apropierea terminalului de gaze naturale de la Baumgarten. Constructia Nabucco va crea in mod direct 7.000 de noi locuri de munca, spun oficialii companiei.

Compania recruteaza un senior pipeline engineer la Campina. Te califici pentru acest job daca ai minimum 3 ani experienta intr-o pozitie similara, ai cunostinte bune de limba engleza si stii sa operezi un PC.

NIC mai cauta, in aceasta perioada, si un pipeline lead engineer, care sa lucreze tot la Campina. Candidatul ideal are minimum 10 ani experienta in industria de profil, este un excelent vorbitor de limba engleza si stie sa opereze un PC.

Cititi mai mult despre Romanii pot munci la un mare proiect european: Nabucco face angajari pe Money.ro.

Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos și-a actualizat complet aplicația. Cu ce funcții noi vine
Sonos a dezvăluit recent cea mai nouă restructurare a aplicației sale, cu scopul de a optimiza experiența de streaming audio. Noua versiune a aplicației Sonos le permite utilizatorilor să...
#proiectul Nabucco, #locuri munca Nabucco , #anunturi locuri munca