Posturi libere in ministerul Elenei Udrea

Marti, 24 Ianuarie 2012, ora 22:01
4218 citiri
Posturi libere in ministerul Elenei Udrea
Foto: Arhiva

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) recruteaza patru consilieri care vor activa in cadrul Directiei Cooperare Teritoriala Internationala.

Posturile, disponibile pe perioada determinata, vor fi alocate in urma unui concurs organizat in zilele de 01 si 03 februarie 2012, ora 09:30, respectiv ora 14.00, la sediul institutiei, potrivit informatiilor publicate pe pagina de Internet a MDRT.

Posturile vacante sunt: doi consilieri evaluare-examinare, clasa I, grad profesional asistent, respectiv grad profesional principal care vor activa in cadrul Serviciului autoritatea comuna de management pentru Programul Operational Comun Romania-Ucraina-Republica Moldova 2007-2012; un consilier evaluare-examinare, clasa I, grad profesional principal in cadrul Serviciului autoritati nationale - puncte nationale de contact; un consilier evaluare-examinare, clasa I, grad profesional principal in cadrul Biroul asistenta gestionare programe.

Conditiile specifice pentru postul de consilier grad profesional asistent sunt:

-studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in unul din domeniile: economic, ingineresc, juridic sau administrativ;

-minimum 1 an vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice;

-cunoasterea limbii engleze, nivel mediu (scris, citit, vorbit);

-cunostinte operare calculator (Microsoft Office, Internet Explorer);

-abilitati, calitati si aptitudini necesare: comunicare - verbala si scrisa, lucrul in echipa; abilitati de planificare; randament in conditii de stres; initiativa; capacitate de analiza, sinteza si de a structura informatii, organizat, disponibilitate pentru efectuarea de deplasari interne/externe in interesul serviciului si disponibilitatea pentru lucru in program prelungit, promptitudine si eficienta in efectuarea lucrarilor.

Aceleasi cerinte sunt valibile si pentru functia de consilier principal, cu exceptia experientei minime, care trebuie sa fie de 5 ani in acest caz.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Când va depăși China economia SUA: Concluzia-șoc dată de un expert de la Oxford, care schimbă totul
Centrul de cercetare economică și de afaceri din Londra anunța, anul trecut, că China va avea într-adevăr cea mai mare economie a lumii, dar există o alță țară care amenință...
#locuri de munca, #locuri de munca ministerul turismului, #Elena Udrea , #oferte locuri munca