Piata muncii este in crestere: mii de oferte de angajare in orasele Romaniei

Marti, 08 Septembrie 2015, ora 11:44
2729 citiri

Una dintre agentiile online de recrutare a fortei de munca din Romania ofera un serviciu nou de angajari pe piata romaneasca.

Pana in prezent, agentia clujeana infomunca.ro a colaborat cu succes cu peste 2.000 de angajatori din tara si din strainatate, avand ca principala activitate recrutarea pentru angajatorii straini.

Incepand cu luna iulie a acestui an, aceasta a decis sa isi extinda activitatea, ca urmare a cresterii cererii si ofertei de locuri de munca din toate domeniile de activitate.

Extinderea activitatii pe piata din Romania este o idee noua care va pune la dispozitia romanilor si mai multe oportunitati de avansare profesionala.

Un website cu un trafic zilnic intre 5.000 si 10.000 de utilizatori unici lanseaza serviciul de recrutare a candidatilor in Romania.

Site-ul posteaza anunturi de angajare pentru intreaga tara, iar primele colaborari cu angajatorii romani au avut loc deja, materializandu-se prin recrutarea de personal pentru Hotelul Sunny Hill din Cluj Napoca si compania Fibrex.

Portalul permite recrutarea rapida si eficienta de personal, modificand atat pasii procesului de recrutare, cat si elementele vizuale care fac acest proces mult mai usor.

Spre exemplu, candidatii la joburile disponibile vor trebui sa isi completeze CV-urile in procent de cel putin 60% pentru a putea aplica la un job. De asemenea, toate CV-urile vor putea fi traduse in mai multe limbi pentru a putea accesa joburi oferite de angajatorii straini.

Un ritm de postare intre 80 si 170 de job-uri zilnice este inregistrat de catre agentia online de recrutare, care informeaza ca cele mai active orase in acest moment sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj Napoca si Brasov.

Domeniile cu cele mai multe locuri de munca disponibile sunt: constructii, transporturi, vanzari, HR, prestari de servicii, IT, relatii cu publicul etc.

3.281 de locuri de munca disponibile au fost postate numai in primul trimestru al anului 2015 de catre infomunca.ro.

Avantajul angajatorilor care vor colabora cu acest portal este acela ca procesul de recrutare va avea loc in mod rapid si eficient datorita strategiei agentiei clujene.

Distribuirea anunturilor cu ajutorul retelelor sociale si agregatoarelor de joburi are loc imediat dupa afisarea acestora pe pagina agentiei Infomunca.ro, care activeaza pe piata din anul 2009, avand colaborari de succes cu angajatori de pe intregul continent european, oferind posibilitati de angajare pentru romanii cu studii medii, superioare si avansate.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#locuri munca Romania, #infomunca recrutare, #locuri munca online , #locuri de munca disponibile