O companie americana angajeaza 250 de romani - care sunt posturile disponibile

Miercuri, 29 Ianuarie 2014, ora 21:36
5620 citiri
O companie americana angajeaza 250 de romani - care sunt posturile disponibile
Foto: CGS

Compania americana CGS, care furnizeaza solutii de outsourcing pe piata din Romania, scoate la concurs 250 de joburi in limbile romana, engleza, franceza, spaniola, germana, italiana si olandeza.

"CGS isi extinde activitatea intrucat avem clienti noi si, in consecinta, ne implicam in proiecte noi, pentru care avem nevoie de personal. Majoritatea joburilor scoase la concurs sunt locuri de munca nou create si, in plus, desigur ca acoperim si pozitiile ale caror ocupanti ori au promovat ori s-au orientat spre alte domenii.

Suntem astfel intr-un proces de recrutare accelerata, un lucru deloc usor avand in vedere competentele lingvistice avansate si ansamblul de aptitudini pe care le cautam", a aratat Vladimir Sterescu, Country Manager CGS in Romania, potrivit comunicatului remis Ziare.com.

CGS furnizeaza companiilor solutii de outsourcing in 18 limbi straine: servicii de customer care, suport tehnic, help desk, telesales, precum si alte servicii externalizate de multe verticale de business. In Romania, activitatea CGS este organizata in trei centre, respectiv in Bucuresti, Brasov si Sibiu.

Dintre cele 250 de posturi scoase la concurs de CGS, cca 150 sunt in centrul de suport din Sibiu, iar aproape 100 sunt in cel din Brasov, majoritatea posturilor fiind in limbile romana sau engleza.

Pozitiile disponibile in limbile engleza, franceza, italiana, spaniola, germana sau olandeza sunt de Customer Care, Customer Support sau Technical Support, la care se adauga posturile de Consultant Relatii Clienti, in limba romana.

Procesul de selectie este urmatorul: in urma analizei CV-urilor primite la departamentul de resurse umane al CGS sunt selectati candidatii pentru primul interviu, care include teste de verificare a gradului de cunoastere a limbii straine solicitate pentru fiecare pozitie, avand in vedere ca personalul trebuie sa vorbeasca fluent limba postului pe care activeaza; pentru anumite pozitii, primul interviu cuprinde si verificarea cunostintelor tehnice.

"Testarea candidatilor este complexa intrucat ne dorim ca angajatii nostri sa aiba un nivel foarte bun de cunoastere a limbilor straine, care - in functie de fiecare job in parte- trebuie completat de alte cunostinte tehnice sau diferite aptitudini. Criteriile noastre de selectie sunt intr-adevar foarte stricte, dar in Romania exista forta de munca pregatita corespunzator: trebuie doar 'sa ne gasim' reciproc", a precizat Vladimir Sterescu.

Cei care sunt selectati dupa prima etapa merg apoi in cea de-a doua, in care sunt evaluate aptitudinile de comunicare cu clientii, capacitatea de a raspunde solicitarilor primite de la acestia, abilitatile de negociere, cunostintele tehnice etc- de la caz la caz, in functie de fiecare pozitie. Dupa angajare, CGS organizeaza sesiuni de training.

In Romania, compania are aproape 3.000 de angajati, peste 75% dintre acestia avand sub 25 de ani.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Un director al FMI transmite că nu există riscul unei recesiuni globale. "În acest moment, va fi nevoie de mult pentru a deraia această economie"
Unul dintre cei mai importanţi economişti ai Fondului Monetar Internaţional a semnalat un risc redus de recesiune globală, în ciuda zgomotelor continue de incertitudine geopolitică,...
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft renunță la aplicația Teams în suita Office. Care este motivul
Microsoft a anunțat recent că va separa aplicația Teams de suita Microsoft 365, decizie luată pentru a evita complicatiile legale și pentru a oferi claritate clienților, conform...
#angajare CGS, #angajare limbi straine, #oferte angajare limbi straine, #oferte limbi straine, #locuri munca limbi straine , #oferte locuri munca