Joburi part time pentru studenti

Duminica, 25 Septembrie 2011, ora 08:42
5151 citiri
Joburi part time pentru studenti
Foto: All women stalk

Marile centre universitare se pregatesc sa isi primeasca in scurt timp studentii mai vechi, dar si bobocii. Pe langa grija unui loc de cazare, unii dintre studenti trebuie sa isi caute si un loc de munca, ca sa poata sa isi asigure banii de studii si distractie.

Cea mai convenabila solutie pentru acestia o reprezinta joburile part time, care le ofera posibilitatea sa mearga si la cursuri. Cei de la All Women Stalk ofera cateva solutii pentru cei care isi cauta un loc de munca cu norma redusa.

Studentii pot sa castige bani oferind meditatii. Fie ca vorbim de lectii de chitara, yoga, karate, limbi straine sau alte materii, meditatiile pot fi date in functie de talentele pe care le detineti. Avantajul e ca orele le puteti stabili voi, fara sa fie nevoie sa lipsiti de la cursuri.

Un alt job part time, placut si satisfacator, este la librarie, anticariat sau biblioteca. Cel mai probabil, cand nu veti fi foarte ocupati, veti avea timp sa invatati, dar veti avea si bani in acelasi timp.

O alta slujba populara pentru studenti este la o cafenea. Pe langa faptul ca vei avea parte de cafea gratis, iti vei face si o multime de prieteni.

Cateringul este o alta solutie pentru cei care isi cauta un loc de munca cu program redus. Programul este lejer si poate aveti si masa asigurata. Daca nu sunteti printre cei care detesta spalatul vaselor, puteti sa va cautati un loc de munca la restaurant. Programul poate fi negociat si nu este exclusa posibilitatea sa aveti parte de bonusuri si mese calde.

Studentii poti fi si freelanceri, daca se pricep la scris. Pot sa furnizeze articole pentru mai multe site-uri sau pot sa isi faca propriul blog si sa obtina astfel sponsorizari sau sa fie platiti pentru ceea ce scriu.

Talentatii se pot apuca si de confectionat bijuterii sau accesorii pe care sa le vanda la targurile organizate special. Si nu in ultimul rand, cei care nu au nicio alta optiune se pot oferi sa faca menajul si cumparaturile pentru cei care nu au timp de asa ceva.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#joburi part time studenti, #meditatii cafenea biblioteca , #locuri de munca disponibile