Joburi in strainatate pentru medici si studenti

Vineri, 19 Martie 2010, ora 07:16
3169 citiri
Joburi in strainatate pentru medici si studenti

Medicii si studentii care vor sa lucreze in strainatate au o sansa sa prinda un job in martie. La sfarsitul lunii au loc doua targuri de locuri de munca in Bucuresti.

Este vorba despre Targul International de Cariere in medicina "MedPharmaCareers", care se deschide sambata si duminica, la Rin Grand Hotel, din Capitala, si despre evenimentul organizat de firma Icep World Romania, pe 26 martie, adresat tinerilor, informeaza EVZ.

Targul pentru personal medical din acest weekend este singurul de acest gen din Europa Centrala si de Est. Se adreseaza atat tinerilor medici, cat si seniorilor, de toate specialitatile, dar si studentilor, rezidentilor, asistentelor sau dentistilor.

Sunt scoase la concurs peste 3.000 de locuri de munca pentru Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Germania, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Malta, Orientul Mijlociu si Indepartat.

Cele mai mici salarii oferite sunt cuprinse intre 2.000-3.000 de euro pe luna, pentru posturi in Germania care se adreseaza medicilor tineri si proaspetilor absolventi.

Specialistii pot obtine salarii ce ajung si la 12.000 de euro pe luna in Marea Britanie si in tarile scandinave.

Intrarea la targul medical din Bucuresti este libera. Vizitatorii sunt asteptati sambata, intre orele 11.00 si 18.00, si duminica, intre 10.00 si 16.00.

Weekendul viitor, pe 27 - 28 martie, targul se muta la Cluj, la Hotel City Plaza, iar pe 10 si 11 aprilie la Iasi, la Hotel Traian.

Pentru studenti, exista oferte estivale de munca la targul organizat de firma de recrutare si plasare Icep World Romania. Aceasta a scos la concurs 200 de locuri de munca pentru studentii care vor sa lucreze, in aceasta vara, in insulele din Grecia si in Cipru, in hoteluri de patru stele. Joburile scoase la concurs prin programul "HappySummer Greece&Cyprus" sunt in domeniul turismului si hotelier.

Inscrierile se fac online pe www.happysummer.ro/apply, iar dosarul se depune la unul dintre sediile din Bucuresti, Iasi si Craiova pana pe 24 martie.

Pot aplica toti studentii si absolventii, vorbitori de engleza, franceza, germana, italiana sau rusa la nivel conversational, pana in 35 ani.

ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private: "Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
ChatGPT a fost dat în judecată, de o asociaţie de protecţie a vieţii private: "Nici chiar editorul său, OpenAI, nu îl poate opri"
Asociaţia vieneză de protecţie a vieţii private NOYB a anunţat luni că a intentat un proces în Austria împotriva programului de inteligenţă artificială generativă, deoarece "ChatGPT...
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Vizita neașteptată a lui Elon Musk în China. Ce urmărește să obțină miliardarul american din întâlnirile cu oficialii comuniști VIDEO
Miliardarul american Elon Musk a sosit duminică, 28 aprilie, la Beijing, într-o vizită neanunţată, unde va discuta cu autoritățile chineze unele aspecte legate de domeniul înaltei...
#targ joburi medici, #oferte joburi studenti , #anunturi