Esti disperat la locul tau de munca? Iata ce trebuie sa faci

Joi, 01 August 2013, ora 22:16
2082 citiri
Esti disperat la locul tau de munca? Iata ce trebuie sa faci
Foto: bized.co.uk

Multi oameni nu sunt multumiti de locul lor de munca si de perspectivele pe care acesta le ofera. Totusi, decizia unei eventuale demisii trebuie luata abia dupa o analiza atenta.

Cei care nu sunt multumiti la locul lor de munca au si o eficienta destul de scazuta in ceea ce fac. Urmarea este una neplacuta chiar si asupra vietii private, scrie Fox News.

Exista anumite indicii care ne arata daca un loc de munca nu ofera nimic bun in viitor. Printre acestea se numara urmatoarele:

-o marire de salariu e putin probabila

-promovarea nu este nici ea aproape

-sugestiile pe care le faci nu sunt luate in seama si analizate

-nu esti incurajat sa iti asumi o responsabilitate mai mare

-orele suplimentare devin tot mai multe, iar plata acestora nu este oferita de angajator.

Ce este de facut

Daca un loc de munca prezinta cateva din aceste dezavantaje, este timpul sa mergi mai departe si sa incerci sa gasesti o solutie mai buna. Mai intai de toate, trebuie sa porti o discutie serioasa cu managerul companiei in care lucrezi. O astfel de discutie iti poate deschide noi oportunitati si iti poate oferi un nou inceput in aceeasi companie, fara sa fii nevoit sa te muti in alta parte.

Daca vei continua sa nu iei nicio masura si doar te vei plange, vei fi la fel de nefericit, fara ca o schimbare pozitiva sa se poata produce vreodata. Exploreaza noi posibilitati, fii mereu in cautare de altceva si creeaza-ti noi legaturi in alte institutii sau companii care te-ar putea angaja. Nu ignora nici mediul online, caci de acolo ar putea sa apara numeroase surprize placute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#loc munca salariu promovare, #schimbare loc munca, #plata ore suplimentare , #angajari