Concedieri in companiile de stat cu pierderi

Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 09:53 2923 citiri

In companiile de stat pe pierderi care nu reusesc sa treaca pe profit vor avea loc concedieri, potrivit ministrului delegat pentru Energie, Constantin Nita.

Intrebat de jurnalisti daca pot aparea concedieri in societatile din domeniul energiei, ministrul Constantin Nita a declarat: "Daca sunt pe pierderi si nu reusesc sa faca profit, evident ca da. Nu mai putem tine companii de stat pe pierdere. Este valabil si pentru energie si pentru toata lumea".

Ministrul delegat pentru Energie a venit sambata la sediul Ministerului Finantelor Publice pentru discutiile finale cu delegatia Fondului Monetar International.

"Ne asumam introducerea managementului privat la cateva companii importante - Romgaz, Nuclearelectrica, Transgaz. Ne asumam inceperea unor proceduri de privatizare pentru Electrica", a spus Nita, inainte de inceperea discutiilor cu reprezentantii FMI.

In opinia sa, extinderea acordului cu FMI cu doua luni, asa cum a declarat recent premierul Victor Ponta, este foarte buna. "Este o chestiune in pregatirea viitorului acord", a adaugat ministrul delegat pentru Energie.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News